Ο Δημήτρης Αλεφαντής υποψήφιος για την προεδρία της Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής

 

Φίλες Νεοδημοκράτισσες και φίλοι Νεοδημοκράτες της Αγίας Παρασκευής,

Πάντοτε πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι οδηγός μας για την ενασχόλησή μας με τα κοινά είναι η ευθύνη και η διάθεση για προσφορά. Η κοινωνία μας γνωρίζει όλους. Γνωρίζει τις πεποιθήσεις μας, γνωρίζει την ιστορία μας, γνωρίζει τα λάθη και τις παραλείψεις μας, γνωρίζει και το έργο καθενός και καθεμιάς ξεχωριστά μικρό ή μεγαλύτερο.

Σε ότι με αφορά πιστεύω ότι στα χρόνια παρουσίας μου στα κοινά του τόπου μας είτε σε θέσεις ευθύνης ως αντιδήμαρχος Διοίκησης, είτε από τα έδρανα του δημοτικού  συμβουλίου επεδίωξα την σύνθεση, την ενότητα, την συνεργασία για το καλό της πόλης μας.   

Δεν επιδίωξα όμως ποτέ να κοροϊδέψω κανένα για τις κομματικές ή πολιτικές προελεύσεις και τοποθετήσεις μου. Θα ήταν άτοπο! Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου και είμαι υπερήφανος για αυτό.

Ταυτόχρονα όμως  πιστεύω ακράδαντα, ότι ιδιαίτερα στην τοπική αυτοδιοίκηση, άνθρωποι από διαφορετικές  πολιτικές προελεύσεις, μπορούν να συνεργαστούν για το καλό της πόλης.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να αποτρέψουμε την ομογενοποίηση ιδεών αρχών και αξίων και να έχουμε ξεκάθαρες θέσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως βάση αφετηρίας καλοπροαίρετου διαλόγου με όλους για όλα τα θέματα. Αλλά η πυξίδα μας πρέπει να είναι οι αρχές με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί και τις οποίες η Νέα Δημοκρατία το μακροβιότερο μεταπολιτευτικό κόμμα της χώρας υπηρετεί.

Με γνώμονα τα παραπάνω ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Τ.Ο Αγίας Παρασκευής και ζητώ την στήριξή σας στην προσπάθεια αυτή για ενότητα, ισχυρή φωνή και αυτοπεποίθηση.

Με τιμή,
Δημήτρης  Αλεφαντής

Νεότερη Παλαιότερη