Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλου ξεκίνησαν με επιτυχία οι θεωρητικές εξετάσεις τις Κυριακές

Με τη συμμετοχή 360 υποψηφίων οδηγών ξεκίνησαν χτες, 27/06/2021, οι θεωρητικές εξετάσεις και τις Κυριακές, στο πλαίσιο της σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, ώστε να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι που βρίσκονται στις λίστες αναμονής μετά την πολύμηνη αναστολή των εξετάσεων λόγω κορωνοϊού.

«Για άλλη μια φορά το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας με ευσυνειδησία και προθυμία απέδειξε τη προσήλωσή του στον κοινό μας στόχο για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη» επισήμανε ο Γ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Με την ενεργό συμμετοχή του στις εξετάσεις αγνόησε στην πράξη αντιλήψεις, συμπεριφορές και πρακτικές που υπηρετούν κομματικές και συνδικαλιστικές σκοπιμότητες».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλη Γιαννακόπουλου, οι εξετάσεις τις Κυριακές θα διενεργούνται μέχρι και τον μήνα Σεπτέμβριο υπό την προϋπόθεση λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την αδιάβλητη και την ομαλή διεξαγωγή τους καθώς και όλων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Παράλληλα, ο κ. Γ. Πατούλης, χαιρετίζει την κοινή υπουργική απόφαση (κυα) με την οποία έγινε αποδεκτή πρόταση Περιφέρειας Αττικής και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για αύξηση της πληρότητας της χωρητικότητας των αιθουσών εξέτασης. Με την κυα αυξάνεται στο 75% (από 50%), ενώ θα διενεργούνται υποχρεωτικά self test έως και 24 ώρες πριν την εξέταση για τους υποψηφίους και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τους εξεταστές, όπως είχε ζητήσει με σχετική επιστολή ο Περιφερειάρχης Αττικής.Νεότερη Παλαιότερη