Μήνυμα Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων


Μήνυμα Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων:

«Η γενιά των παιδιών που από αύριο το πρωί ρίχνονται στη «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων θα μείνει στην ιστορία.

Θα μείνει στην ιστορία ως η γενιά των μαθητών εκείνων που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν μια σειρά δυσκολιών που η σύγχρονη Ελλάδα δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παιδιών που αναγκάστηκαν να «μεταφέρουν» το σχολείο στο… σπίτι και να υπερκεράσουν σωρεία εμποδίων προκειμένου να φτάσουν στο σήμερα.

Σήμερα βρίσκονται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους. Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ξεκινούν και για τις επόμενες ημέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να «παλέψουν» για να κάνουν κάποια από τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Με ηρεμία, καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνάμεις τους θα βγουν νικητές.

Είτε πετύχουν, είτε όχι.

Γιατί το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να περάσει στο μυαλό όλων των παιδιών είναι πως η ζωή, οι στόχοι και τα όνειρα δεν σταματούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η ζωή τους τώρα αρχίζει.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στις οικογένειες όλων των παιδιών που θα μετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για το 2021 και φυσικά καλή επιτυχία στους μαθητές της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας».
Νεότερη Παλαιότερη