Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.)


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, είχε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Ο κ. Υφυπουργός υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο της πόλης, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Τιμολέων Κωστόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Μιλτιάδη Κύρκο, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν την Αγία Παρασκευή.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις μελλοντικές κινήσεις του Δήμου, αλλά και για τα οικονομικά θέματα της πόλης.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για το υπό εκπόνηση Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου, στο οποίο προβλέπεται η εκπόνηση κυκλοφοριακών μελετών για το σύνολο του Δήμου, μελέτες στάθμευσης, δημιουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας, κλπ με απώτερο στόχο την κυκλοφοριακή αποφόρτιση της πόλης, την εύκολη προσπέλαση σε όλες τις περιοχές της και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Υφυπουργός ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να βελτιωθεί άμεσα η ποιότητα ζωής των δημοτών και εξέφρασε τη βούλησή του να συνδράμει ενεργά στην υλοποίηση των δράσεων που θα προτείνει η μελέτη του Σ.Β.Α.Κ.

Νεότερη Παλαιότερη