Γιώργος Οικονόμου: Με αίσθημα ευθύνης ψηφίσαμε τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021

 

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους δημότες και παρά τις  επιφυλάξεις μας για επιμέρους ζητήματα, ψηφίσαμε χθες τον  Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021 που ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό αφενός το Τεχνικό Πρόγραμμα της εναλλακτικής μας πρότασης (των τριών παρατάξεων) που ψηφίστηκε από το  Δημοτικό Συμβούλιο,  αφετέρου δε μέρος των προτάσεων όλων σχεδόν των  παρατάξεων  της αντιπολίτευσης.

Μετά τις απρέπειες, τις απειλές, τις ύβρεις και την εκτροπή εκ μέρους του Δημάρχου, υπερίσχυσε η λογική και σ' αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η ψύχραιμη στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, αλλά και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου που κατάφερε να συνθέσει. Η δημοτική αρχή με τις παλινωδίες και τις εμμονές της είχε αφήσει τον Δήμο χωρίς προϋπολογισμό και είχε εγκλωβίσει την πόλη, σε μια δύσκολη περίοδο που τα προβλήματα επιτείνονται.

Μένει να διαπιστώσουμε στην πράξη, αν η επιτευχθείσα συναίνεση δεν ήταν ευκαιριακή και θα υλοποιηθεί ο Προϋπολογισμός σε κρίσιμα για την πόλη θέματα ή θα επαναληφθεί η περσινή λογική, μέσω των συνεχών αναμορφώσεων και των κατά συρροή απευθείας αναθέσεων, να παραβιάζεται κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και σωστού προγραμματισμού.

Την συναίνεση που επικαλούνται κάποιοι κατά περίπτωση, πρέπει να την πιστεύουν, να την καλλιεργούν και να μπορούν να την υπηρετούν για το καλό της πόλης μας.
Και το τονίζουμε γιατί μέχρι σήμερα δεν την είδαμε από την δημοτική αρχή.

 

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη