Η Νεολαία της «Νίκης των Πολιτών» στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» στην Αγία Παρασκευή

 
Χειρονομία αλληλεγγύης έκαναν, την  Πέμπτη 24/12/20  παραμονή Χριστουγέννων, νέοι/ες της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολίτων Αγίας Παρασκευής με την επίσκεψη τους στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» της οδού Τριάδος στην πόλη μας. Η προσφορά περιελάμβανε γλυκά (μελομακάρονα και κουραμπιέδες),έναν βραστήρα ζυμαρικών, παιχνίδια και cd.

Εκ μέρους της Εστίας παρευρέθηκε και εξήγησε την δομή και την συγκρότηση του φιλανθρωπικού Σωματείου η πρόεδρος κ.Ράνια Πανταζή μαζί με άλλες εθελόντριες καθώς και πολλά κορίτσια. 
 
Την αντιπροσωπεία της νεολαίας «ΝΙΚΗΣ» αποτελούσαν ο Μάριος Παπακώστας, η Βάσια Μπρέστα, ο Γιάννης Γεράσιμος, ο Στάθης Σταθόπουλος και ο Κων/νος Στρατής
 
Την επόμενη εβδομάδα ομάδα νεολαίων θα επισκεφθεί την Στέγη Γερόντων της οδού Ηπείρου. 

Η Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1962 στην Αγία Παρασκευή και έχει αναγνωριστεί ως φιλανθρωπικό σωματείο από το Υπουργείο Υγείας. Υποδέχεται κορίτσια ηλικίας μηνών έως και τελειόφοιτες Λυκείου, των οποίων οι γονείς ύστερα από εισαγγελική εντολή, έχουν κριθεί ακατάλληλοι να τα μεγαλώσουν. Από το 1962 μέχρι σήμερα εκατοντάδες κορίτσια έχουν βγει στην κοινωνία αφού έχουν ζήσει τα παιδικά τους χρόνια στην Εστία.
Νεότερη Παλαιότερη