Βριλήσσια: Διαρρήκτες «βρήκαν τον δάσκαλό τους» όταν εισέβαλαν σε μεζονέτα

 


Σε διώροφη μεζονέτα επί της οδού Ήρας εισέβαλε ομάδα διαρρηκτών τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Βριλήσσια.

Οι δύο δράστες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι κατάφεραν, σύμφωνα με το vrillianews.gr, να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα και να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη για εκείνους έκπληξη.

Το σπίτι όχι μόνο διέθετε συναγερμό αλλά και κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας. Ο ιδιοκτήτης που έλειπε από το σπίτι έλαβε αμέσως ειδοποίηση για την εισβολή στο σπίτι του. Το σύστημα ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει μάλιστα, προσφέρει την δυνατότητα να μιλά και η φωνή του να ακούγεται μέσα στο σπίτι.

Έντρομοι οι διαρρήκτες που φορούσαν γάντια και κουκούλες άκουσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τους μιλάει και τράπηκαν άρον άρον σε φυγή. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι θρασύτατοι κακοποιοί βρήκαν τον δάσκαλό τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δεν άρπαξαν κάτι, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαρρήκτες όμως, πρόλαβαν να διαφύγουν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Νεότερη Παλαιότερη