Νέα Αρχή: Τα μαύρα γυαλιά του Αη Γιάννη

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος που ο Δήμαρχος με τις παλινωδίες του και την αλλόκοτη συμπεριφορά στο θέμα της ανάπλασης της πλατείας του Άη Γιάννη, έχει εγκλωβίσει την πόλη στην απραξία και την μιζέρια, ενώ τα προβλήματα επιτείνονται και η πανδημία καλπάζει. Αντί να απολογείται για τις καθυστερήσεις, τις απευθείας αναθέσεις και την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος, τους διαγωνισμούς του ενός διαγωνιζομένου με τις ανύπαρκτες εκπτώσεις, τις πανάκριβες προκάτ (τύπου container) αίθουσες της προσχολικής εκπαίδευσης, τον τετραπλασιασμό του κόστους της μελέτης ΣΒΑΚ και άλλα πολλά, μας ζητάει και τα ρέστα, να «ζητήσουμε συγνώμη από τους δημότες»

Ανακαλύπτει πολιτικές ετερόκλητες συμμαχίες, συνωμοσιολογία, πολιτικούς συνεταιρισμούς και άλλες ανοησίες που ανακυκλώνει ο ίδιος και τα φερέφωνά του.

Υπενθυμίζουμε στους δημότες ότι καταψηφίσαμε την πρώτη ακύρωση του έργου της ανάπλασης της πλατείας του Άη Γιάννη, γιατί ήταν παράνομη όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια. Είχαμε μάλιστα υποδείξει πως μπορεί να γίνει  νόμιμα η ακύρωση αλλά ο Δήμαρχος δεν μας άκουσε.

Την δεύτερη φορά διαφωνήσαμε με την καθυστέρηση, την εμμονή, την όλη μεθόδευση και την προωθούμενη απλή συντήρηση της πλατείας που δεν λύνει τα προβλήματα, γι αυτό και απείχαμε από την ψηφοφορία.

Και στις δύο περιπτώσεις η στάση μας ήταν διαφορετική από αυτή της παράταξης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Αλλά οι γκαιμπελίσκοι του Δημάρχου, θιασώτες της μαύρης προπαγάνδας, οι πολιτικές καρικατούρες του παρασκηνίου, με τα μαύρα… παραταξιακά τους γυαλιά, ανακάλυψαν ταύτιση και ομοιότητες.

Αντί να επιδιώκουν την σύνθεση και την συναίνεση μη έχοντας την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, με συμπεριφορά ακραίου ρεβανσισμού, ασχολούνται μόνο με το τι έκανε και τι δεν έκανε ο Σταθόπουλος!!! και επιτίθενται με διχαστικό λόγο σε κάθε παράταξη που δεν συμφωνεί μαζί τους. Κατηγορούν δε τους πάντες και τα πάντα, με ανυπόστατες πολιτικές αναφορές, ιδιαίτερα όταν δέχονται κριτική. Χωρίς να απαντούν ποτέ επί της ουσίας,  με φασίζουσα και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, με εντεταλμένους κονδυλοφόρους, με ανακοινώσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στην αθλιότητα.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη