Δήμαρχε η κλεψύδρα αδειάζει ταχύτατα - Δεν αρκεί η δέσμευση που έκανες απόψε, πρέπει να κινηθείς αστραπιαία

stegi_agiosnektarios1Έπρεπε να οδηγηθεί ένας άγιος άνθρωπος, ο π. Κωνσταντίνος στα όριά του αιτούμενος από τους πιστούς την περασμένη Κυριακή να προσευχηθούν στο Θεό για να μην κλείσει η Στέγη Γερόντων και να γράψουμε το σχετικό κείμενο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ο κόσμος ίσως να μην το καταλαβαίνει, όσοι όμως γνωρίζουμε τον παπα-Κώστα και τις θυσίες του δεν μπορούμε να αποδεχθούμε, όχι το να κλείσει η Στέγη, αλλά να συμβεί αυτό μέσα σε κλίμα πλήρους αδιαφορίας και εγκατάλειψης.

Του Στρατή Μαζίδη

Έπρεπε να φτάσουμε στο "αμήν" για να βρεθεί ένας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφερόμενος στο περιεχόμενο της δημοσίευσής μας να ζητήσει από το Δήμαρχο εκτός από θεάματα στον Ιόλα, να συνδράμει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Στέγη Γερόντων με € 20.000,00.

Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε τόσο για το ποσό όσο και τη συνδρομή στο πως πρέπει να γίνει η αίτηση ώστε να μην εγκριθεί μεν αλλά να μην μπορεί να πληρωθεί όπως η προηγούμενη των € 5.500,00 δε. Βέβαια αναρωτιέται κανείς γιατί επί 12 μήνες δε δόθηκε μια λύση στο θέμα.

Ο κ. Σταθόπουλος και όλοι βέβαια, θα όφειλαν να είχαν κινητοποιηθεί πολύ νωρίτερα. Δεν το έκαναν. Ούτε καν εκείνοι που είχαν και υποχρέωση στο ίδρυμα. Ας μης διαφεύγει άλλωστε ότι επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής τρόφιμος της Στέγης με κρατικά χαρτιά κατοικίας στο ίδρυμα εστάλη σε μακρινό δήμο για να ταφεί.

Εν πάση περιπτώσει κρατάμε τη δέσμευση του Δημάρχου αλλά θα πρέπει να κινηθεί αστραπιαία. Όσο υπάρχει χρόνος. Πριν σκάσουν προσπάθειες ετών αλλά ακόμη και άνθρωποι.
Νεότερη Παλαιότερη