Σάββατο 4/11: Θεατρικό παιχνίδι «Η δική μου παράσταση»

theatrikopaixnidi1

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Η δική μου παράσταση»

Ώρα 12:00 το μεσημέρι Για παιδάκια από 5 έως 11 ετών

 

Ο ηθοποιός Παντελής Φλατσούσης κατευθύνει τα παιδιά με παιχνίδια επικοινωνίας, αντίληψης και ψυχαγωγίας σε μια εμπειρία δημιουργίας και συμμετοχής στη δική τους, μοναδική παράσταση.

Με λόγο και κίνηση, με ήχους και ασκήσεις παιχνιδιού, τα παιδιά αποδεσμεύονται από το φόβο του λάθους, επιλέγουν το δικό τους θέμα, χτίζουν το δικό τους σενάριο, αυτοσχεδιάζουν και συμμετέχουν ενεργά και με αυτοπεποίθηση, στην παράσταση που τα ίδια τα παιδιά σκηνοθετούν και τα ίδια τα παιδιά πρωταγωνιστούν.

Το θέατρο ανοίγει τους ορίζοντές μας. Το θεατρικό παιχνίδι είναι για τα παιδιά, η πρώτη, αλλά σημαντική, επαφή με τη θεατρική παιδεία που είναι απαραίτητη για την κοινωνικοποίηση, τη συνεργατικότητα και την ένταξή τους στο κοινωνικό περιβάλλον. Το θεατρικό παιχνίδι ανοίγει τις πόρτες σε νέες δημιουργικές λειτουργίες, μέσα από τη σκέψη και τη φαντασία, μέσα από την έκφραση και τον λόγο, μέσα από την κίνηση και το παιχνίδι.

Παράλληλα, δημιουργεί πνευματική ευεξία, αυτοπεποίθηση, αυτοοργάνωση, ελευθερία σκέψης και έκφρασης και προσαρμοστική δυνατότητα.

Το θεατρικό παιχνίδι χτίζει γέφυρες κοινωνικοποίησης για μικρούς και μεγάλους.

Θεατρικό παιχνίδι – Εμψύχωση: Παντελής Φλατσούσης

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, σας παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή για κράτηση θέσης στο email: paidosynantiseis@minetta.gr

 Ελεύθερη συμμετοχή

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ
Λ. Συγγρού 193-195 & Χ. Σμύρνης 2
Στη Νέα Σμύρνη

theatriko_minetta

 

 

Νεότερη Παλαιότερη