Ανακοίνωση της Santa για τον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή

santa500x290


Την κάτωθι ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής σχετικά με τον αγώνα που έδωσε με τους Αγίους Αναργύρους την Κυριακή 16 Οκτωβρίου:


Απέναντι στις αρχές μας, όπου ποτέ δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία, δυστυχώς, μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας με τους Αγίους Αναργύρους, είμαστε αναγκασμένοι να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την διαιτησία του αγώνα: Μπακογιάννη, Βασιλάκη, Νικολάδου, όπου πέρα απο τα δυο πεντακάθαρα πέναλτι που δεν δίνονται στην ομάδα μας, ανέχτηκαν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
aoap
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε δύο φάσεις:


Στην πρώτη περίπτωση πέναλτι, που δεν μας δίνεται,τα σημάδια από το τράβηγμα στον ποδοσφαιριστή μας στον λαιμό και τον ώμο του, ήταν εμφανή ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ενώ,άλλος ποδοσφαιριστής μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί πως έχει κάταγμα στο χέρι του.


Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε την εμφάνιση της ομάδας μας , αλλά μας δημιουργούνται  συναισθήματα αγανάκτησης , όταν μας στερούν κάτι που δικαιούμαστε.Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας προς τους Αθηναίους διαιτητές ,αλλά ούτε και προς τον κ.Μπακογιάννη και πιστεύουμε ότι απλά βρέθηκε σε κακή μέρα.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, για τη φιλοξενία τους.


Με εκτίμηση,
ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Νεότερη Παλαιότερη