ΓΣΑΠ: Ετσι ενώνει ο αθλητισμός!

gsap_amynta

Νεανίδες ΓΣΑΠ (μπλε),  ΑΜΥΝΤΑ (πορτοκαλί)


Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ: 42-40
Δεκάλεπτα : 5-5, 15-16, 11-9, 11-10


Έτσι ενώνει ο αθλητισμός! Αγκαλιασμένες οι αθλήτριες και των δύο ομάδων, πανευτυχείς γιατί πέτυχαν τους αγωνιστικούς τους στόχους, ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική – άνοδος στην Α κατηγορία – φωτογραφήθηκαν όλες μαζί λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης ενός συναρπαστικού αγώνα, ο οποίος καθήλωσε επί μιάμιση και πλέον ώρα τους πολυπληθείς φιλάθλους και των δύο Συλλόγων στις κερκίδες του Κοντοπεύκου!


Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα μας, η οποία με αυτή τη νίκη ισοβάθμησε με τον Αμύντα στην πρώτη θέση, την οποία κατέκτησε η αντίπαλη ομάδα με διαφορά πόντων! Έτσι η ομάδα των νεανίδων μας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ (2ος όμιλος), με απολογισμό 11 νίκες και 1 ήττα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος! Τα κορίτσια μας έπαιξαν με άψογη συνεργασία, πάθος και ομαδικότητα και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη! Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, για το πείσμα τους και για τη μεγάλη βελτίωση που έχουν σημειώσει από την αρχή της χρονιάς. Η νίκη αφιερώνεται στην αθλήτριά μας Δήμητρα Χριστοπούλου, η οποία, λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα στον τελευταίο αγώνα.


Για της αθλήτριές μας Κούκη Έλενα, Καράμπελα Σοφία, Σταθέλου Ζωή, Δέσποινα Δασκαλάκη, Αφροδίτη Κοκκινοβασίλη, αλλά και λόγω ανόδου για τις Λούκα Χριστίνα, Τραυλού Μαρικίτα και Χριστοπούλου Δήμητρα, αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους με την ομάδα των νεανίδων μας. Επίσης εφέτος δεν ήταν μαζί μας οι αθλήτριές μας Φωτ. Σιγιώργη. λόγω σπουδών εκτός Αθηνών και η Μαρ. Μπολτσή, λόγω σχολικών υποχρεώσεων.
Ευχόμαστε σε όλες τους καλή συνέχεια στη ζωή τους και στον αθλητισμό! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και φυσικά στην προπονήτριά τους για την προσπάθειά τους, αλλά και την επιτυχία τους!


ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Μαμαλίγκα, Λούκα, Δασκαλάκη 2, Σταθέλου, Περβανά, Κανιαδάκη, Κοκκινοβασίλη,  Λαχανά 2, Κούκη Ελ. 2, Κούκη Ειρ. 23, Τραυλού, Καράμπελα 13.
Αμύντας (Πομόνης): Κακκαβά, Παπαθανασίου, Βασιλοπούλου 3, Τομανι 2, Χονδρουδάκη 12(3), Ντάνου 11(3), Κοβάλσκι 8, Πάλι, Μπράβου 4.


Β. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-Π. ΦΑΛΗΡΟ : 59-70
Δεκάλεπτα: 15-20, 12-20, 17-19, 15-11


Αγνώριστη η ομάδα μας, έκανε ίσως το χειρότερό της παιχνίδι φέτος. Σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν θύμισε την ομάδα που νίκησε εκτός έδρας τα Μελίσσια ή την ομάδα που παραλίγο να κερδίσει τη Δάφνη μέσα στο γήπεδό της, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Και δεν έφτανε το πρόβλημα της άμυνας που έμπαζε από παντού, ήρθε και ο τραυματισμός της Καζαντζίδου ( βασικού επιθετικού όπλου της ομάδας μας) με αγκωνιά στη μύτη από την Πριόνα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει αιμόφυρτη τον αγώνα και να μην επανέλθει μέχρι το τέλος του. Το περίεργο είναι ότι οι διαιτητές δεν είδαν κάτι που είδε όλο το γήπεδο, μηδέ των αντιπάλων εξαιρουμένων! Με την ήττα αυτή η ομάδα βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξεκολλήσει.


Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 21/02 στην Πάτρα με τον Έσπερο.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος):  Γκάνια, Κοντογιάννη 3, Χαρίτου 8(2), Καζαντζίδου 7 (1), Κανιαδάκη, Βελούδου , Λωσταράκου 11, Τσιαδή 7, Καράμπελα, Γιουκάκη 15 (4), Κούκη 2, Μερισιώτη 6.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κούτσης): Παναγιωτονάκου, Ψωμά 2, Νεαρχάκου 9 (2), Πριόνα 7, Δεγαϊτη 8 (2), Μοίρα 20, Μουσιάκα 10, Γκαγκανάτσου 2, Τζάρου, Κατσιμάργου, Χαϊκάλη 12(1), Ψυχογιού.


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΟ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΣΑΠ : 44-29
Δεκάλεπτα : 10-06,14-14,08-06,12-03


Δυναμικά ξεκίνησαν οι κορασίδες μας το παιχνίδι με την αντίπαλη ομάδα ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Τα τρία πρώτα δεκάλεπτα μας χάρισαν ωραίο θέαμα κρατώντας μας σε αγωνία . Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως η άμυνα μας αποδυναμώθηκε και το ίδιο και η ψυχολογία τους αφήνοντας μας πίσω στον αγώνα με τελικό σκορ 44-29.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 20-02-2016  στις 19.30 , στο γήπεδο μας  με αντίπαλη ομάδα τον ΓΣ Κορωπίου.


AO ZΩΓΡΑΦΟΥ(Βερριοπουλος): Σταματάκη, Πουτέρε, Κοπανάρα, Μάνου, Καστανιά ,Σιδερια, Ψαρρού, Ζινάνι, Δάφνη, Κραμπεσίνη, Ντοισι, Ερι.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Πατσατζή, Δούκα, Ξηραδάκη, Χριστοδούλου


Δ. ΜΙΝΙ: ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝΗΣ-ΓΣΑΠ: 23-29
Δεκάλεπτα: 2-8,5-6,7-10,9-5


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των μίνι μας, απέναντι στην δυσκολοκατάβλητη ομάδα του ΠΑΟ
Θριάμβου. Τα κορίτσια μας κατάφεραν να ξεπεράσουν τις πρωτόγνωρες γι’αυτές συνθήκες του ανοικτού γηπέδου, με τον ήλιο να δυσκολεύει τις προσπάθειές τους και υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς τους πήραν μια δύσκολη, αλλά πολύτιμη για την συνέχεια του τουρνουά νίκη. Αξίζουν
πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους στην προπονήτρια και τις αθλήτριές μας, οι οποίες την επόμενη Κυριακή 21/2/16 στις 21:00μμ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΠΣ Φιλίππου στο κλειστό γήπεδο του Κοντοπεύκου.


ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦ.(Χατζησταμάτης): Γιωργάκη,Γιαγκορίδου,Κέρρι,Καλεμκεριάν,Μεσίνι, Χατζηκωνσταντή ,Νταουτάι, Κατσαμπόνη, Λίτσα, Μανιουράκου.
ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Γιαννακού, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.


mini_gsap
Τα ΜΙΝΙ του ΓΣΑΠ σε υπαίθριο μπάσκετ

Νεότερη Παλαιότερη