ΓΣΑΠ: Η "Αγία" έκανε το πρώτο βήμα

gsap_logo

ΓΣΑΠ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : 62-54

Δεκάλεπτα : 17-13, 21-15, 12-08, 12-18

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Α’ ΕΣΚΑ έκανε χθες στο Κοντόπευκο η “Αγία”. Σοβαρή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με καλύτερη οργάνωση του παιχνιδιού από ότι στον αγώνα με τον Ζωγράφου, κράτησε την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή, μέχρι το τέλος. Να τονίσουμε επίσης ότι οι αθλήτριές μας έπαιξαν σαν πραγματική ομάδα, με θέληση και πάθος για την νίκη, σκόραραν δε όλες από όσες πήραν ικανό χρόνο συμμετοχής. Η ΑΕΚ προσπάθησε να επανακάμψει στο δ’ δεκάλεπτο, όμως το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει τη διαφορά από τους 14 στους 8. Καλή και γρήγορη ομάδα, όμως επιθετικά στηρίχτηκε μόνο σε δύο παίκτριες (Ζουρνή και Κασνέστη), οι οποίες πέτυχαν τους 37 από τους 54 πόντους που πέτυχε συνολικά η ομάδα τους. Πάντως έδειξε ότι είναι άξιος αντίπαλος ο οποίος μπορεί να κάνει την ζημιά αν τον υποτιμήσεις έστω και για λίγο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τους προπονητές της Αγίας, για την νίκη αλλά και για την καλή εμφάνιση.

Στον άλλο ημιτελικό η ΠΕΥΚΗ υπέστη βαριά ήττα από τον ΑΜΥΝΤΑ (83-62) στον ΥΜΗΤΤΟ, ο οποίος και αυτός έκανε το 2-1 σε βάρος τους.

Το επόμενο παιχνίδι γίνεται την Δευτέρα 06/04 στις 21.00 στην έδρα της ΑΕΚ Περιστερίου (γήπεδο Δίδυμα).

ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 3, Γκάνια 6(2), Χαρίτου 3(1) Τσιαδή 4, Λαψάνα, Βελούδου 9, Λωσταράκου 2, Μαστρογιαννίδου 20, Κανιαδάκη, Γιουκάκη 6(2), Κούκη, Μερισιώτη 9.

ΑΕΚ Περιστερίου: Προπονήτριες: Καλαϊτζάκη, Σοφού

Λαούρδα, Σκεπετάρη, Αθανασίου, Πατέλη, Γκούρμα 6, Ζουρνή 17, Μουστάκα 7, Τσίπρα, Κασνέστη 20, Κελλάρη 4, Ανανίδου, Μαλαπάνη.
Νεότερη Παλαιότερη