Κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

sedap-1

Μέσα σε ζεστό και συναδελφικό κλίμα έκοψε την πίτα του το ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΣΕΔΑΠ χθες Πέμπτη 19 Φλεβάρη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Στέλλα Τζανίνη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε συνοπτικά στις κύριες προτεραιότητες των εργαζομένων το 2015 στους οποίους αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας.

sedap-2

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος στη σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το έργο τους, μίλησε για συνεπή στήριξη της Δημοτικής Αρχής στους αγώνες τους και για τις θετικές εξαγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση όπως για την παύση της δίωξης εναντίων των Δημάρχων που αρνήθηκαν να δώσουν τα αιτούμενα στοιχεία για τη διενέργεια επανελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου και απολύσεις, κ.α.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρ. Δήμαρχο Β. Γιαννακόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αν. Γκιζιώτη. Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου, Ελ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Στ. Ψύλλα και Κ. Κρητικίδης.
Νεότερη Παλαιότερη