Καταγγελία-βόμβα του δημάρχου για τον Υμηττό στον απόηχο της πρωτοβουλίας για την ανακύκλωση των κινητών τηλεφώνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ και μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων.


Οι αγιοπαρασκευιώτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας Ελένη Δάβαρη μέχρι περίπου τις 13:00 είχαν συλλεχθεί περισσότεροι από 14 κάδοι με τηλεφωνικές συσκευές ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν σταθερή καθ'ολο το διάστημα της πρωτοβουλίας.


Ανάμεσα στους παρόντες εντοπίσαμε ακόμη τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Βασίλη Σάρκουλα, την αντιδήμαρχο καθημερινότητας και επικοινωνίας Ελευθερία Παπαδοπούλου, καθώς επίσης τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Γαβρά, Τίμο Κωστόπουλο και Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.


Την όλη προσοχή όμως τράβηξε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την ιστοσελίδα μας.


Ο δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην επιτυχία της  πρωτοβουλίας, προέβη σε σημαντικές καταγγελίες σχετικά με τον Υμηττό επιβεβαιώνοντας όσα έχουμε κατά καιρούς αποκαλύψει.


Ποιοι είναι αυτοί που καλοβλέπουν το βουνό και το πράσινο; Ποιοι είναι αυτοί που κατα καιρούς έχουν δηλώσει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ανά πάσα στιγμή;



 
Νεότερη Παλαιότερη