Επίθεση hackers στην ιστοσελίδα μας. Τυχαίο;

Δε νομίζω! Υπάρχει τελικά ένα είδος (υπ)ανθρώπων που μάλλον δεν έχει μάθει να σέβεται ούτε τις αντίθετες απόψεις ούτε και τον κόπο των άλλων (ανθρώπων αυτή τη φορά). Ίσως γιατί δεν ξέρει και δε θέλει να μάθει τι σημαίνει ΣΕΒΑΣΜΟΣ.


Χθες κάποιος  άγνωστος, αυτοαποκαλούμενος «The dark hacker» που δήθεν παραπέμπει στο γνωστό DarkΝet, εισέβαλε στην ιστοσελίδα και την έκανε «άνω-κάτω». Μάλιστα, είχε και υπότιτλο «Proudly to be Pakistani», στην προσπάθειά του προφανώς  να μας ξεγελάσει τόσο για την ταυτότητά  του όσο και για τις προθέσεις του. Αδίκως όμως γιατί, αν και δεν ξέρουμε ποιος πραγματικά είναι (χωρίς να σημαίνει ότι δεν υποψιαζόμαστε), αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις του και μάλιστα πολύ καλά. Τελικά φαίνεται ότι η «φωνή» τις ιστοσελίδας ενοχλεί πολλούς. Και τους ενοχλεί γιατί λέει αλήθειες, κρίνει αυστηρά αλλά δίκαια και στηλιτεύει το άδικο και το ψεύδος από οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Αν ήταν άδικη, ποιος ο λόγος ο αδικούμενος  να μην απαντήσει ευθέως και να αποκαλύψει την αδικία; Και εμείς να μη ζητήσουμε συγγνώμη;


Σε όλους πάντως αυτούς που επιχειρούν με αυτούς τους άνανδρους τρόπους να μας φιμώσουν, απαντούμε «ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ». Θα συνεχίσουμε να γράφουμε και να αποκαλύπτουμε γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.


Υστερόγραφο: Άλλωστε, το χακάρισμα ήταν απλώς... ενοχλητικό και το αντιμετωπίσαμε άμεσα και με χιούμορ. Tο δε logo που χρησιμοποίησαν οι «γνωστοί άγνωστοι», ήταν ένα ερασιτεχνικό κολάζ από logos πασίγνωστων χάκερ (κυρίως από Ασία) οι οποίοι δεν ασχολούνται με ελληνικά τοπικά ειδησεογραφικά sites.

Νεότερη Παλαιότερη