Διάρρηξη με καλάσνικωφ στα Πευκάκια!

Διάρρηξη με καλάσνικωφ και συγκεκριμένα στις στις 07:00 το πρωί στην οδό Αγίων Αναργύρων 40 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής όπως διαβάζουμε στο newsit.gr.


Η ιδιοκτήτρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr άνοιξε τα μάτια της και είδε τους ληστές μπροστά της καθώς είχε ξεχάσει να ασφαλίσει την μπαλκονόπορτα με αποτέλεσμα να βρουν τρόπο να μπουν οι τρεις ληστές. Οι δύο ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ ενώ ο ο τρίτος κρατούσε μαχαίρι. Αφού ακινητοποίησαν την γυναίκα κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα, κοσμήματα, ένα λάπτοπ, μια φωτογραφική μηχανή αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Στην συνέχεια αφού έβαλαν το όπλο στο κρόταφο, την οδήγησαν στο διπλανό διαμέρισμα όπου μένουν οι γονείς της και εκείνη την ώρα ήταν μόνο ο 80χρονος πατέρας της. Αφού του μίλησε από την πόρτα ότι έχει ένα πρόβλημα ανυποψίαστος ο πατέρας της άνοιξε την πόρτα και τότε τον ακινητοποίησαν και αυτόν και έκαναν ανενόχλητοι την ληστεία.


Τέλος, πήραν το αυτοκίνητο της, φόρτωσαν τα κλεμμένα και έγιναν καπνός.

Η πόλη μας πλέον αρχίζει να εμφανίζει εντονότερα τα σημάδια της εγκληματικότητας αν αναλογιστούμε και τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης.


Εμείς σύντομα θα επανέλθουμε με ξεχωριστό άρθρο για το ζήτημα, με πολλά περιστατικά που πρέπει να μας ανησυχήσουν και μια αρκετά ενδιαφέρουσα φωτογραφία...



Νεότερη Παλαιότερη