Σχετικά με την ανάρτησή μας για το κράξιμο της Άννας Διαμαντοπούλου

Κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ το πρωί από την ανάρτησή μας για το κράξιμο της υπουργού Παιδείας (ποιας Παιδείας;) σπεύδοντας μέσω πικρόχολων σχολίων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία μας αλλά το κυριότερο την προσωπικότητα των γονέων που δίκαια αγανάκτησαν βαπτίζοντάς τους ως χαβαλέδες και τσιπράκια!


Προφανώς ζούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει ανεργία, δεν υπάρχει φτώχεια, δεν υπάρχουν προβλήματα και της οποίας η Παιδεία λειτουργεί υποδειγματικά όντας παγκόσμιο πρότυπο. Βέβαια το γιατί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν το βλέπουμε αυτό είναι άλλο θέμα.


Επειδή λοιπόν κάποιοι μίλησαν για 2-3 άτομα που απλά έκαναν ένα "ου", ας δούμε και το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα newsit.gr.


Το μπάχαλο όμως δε σταματά εδώ. Συνολικά 50 παιδιά στριμώχτηκαν σε μια αίθουσα (!!!) στο 1ο νηπιαγωγείο με τις αντιδράσεις των γονέων να είναι έντονες και τους υπεύθυνους να συνιστούν, όσοι μπορούν να κρατήσουν αύριο τα παιδιά στο σπίτι. Και αναρωτιόμαστε, αύριο ας πούμε ότι όσοι δύνανται τα κρατούν, μεθαύριο τι θα γίνει; Την Πέμπτη;


Επιπρόσθετα παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν πριν καν αρχίσει η σχολική χρονιά από το 6ο νηπιαγωγείο στο 1ο λόγω υπερβολικού αριθμού παιδιών καθώς τελευταία στιγμή μετατέθηκε η μια δασκάλα, τώρα ενδέχεται να μη φιλοξενηθούν ούτε εκεί αφού γονείς καταγγέλουν πως ίσως οδηγηθούν ακόμη και σε κλήρωση ώστε ορισμένα παιδιά να πάνε στο Χολαργό ή του Παπάγου!!!


Τελικά σε αυτή τη χώρα σωστά εργάζονται μόνο τα ρολόγια.


 


 
Νεότερη Παλαιότερη