Αλλαγή κλίματος στα εργαστήρια τέχνης;

Αλλαγή κλίματος στα εργαστήρια τέχνης; Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται μέσα από το μήνυμα που μας έστειλε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τάκης Κοζόκος.


Με αισιοδοξία για την φετινή πορεία των προγραμμάτων μας στα Εργαστήρια Τέχνης έγινε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κ. Β.Ζορμπά και το Προεδρείο του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής) τον Νέο Οργανισμό στον οποίον ανήκουν πλέον τα Εργαστήρια Τέχνης.


Στην συνάντηση έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος η Αντιδήμαρχος κ.Ελευθερία Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του ΠΟΑΔΑΠ κ.Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιπρόεδρος κ.Γιάννης Παύλου, η υπεύθυνη του ΠΑΟΔΑΠ για τα θέματα των Εργαστηρίων Τέχνης κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου, ο Καλλιτ. Διευθυντής των Εργαστ.Τέχνης κ.Τάκης Κοζόκος, η υπεύθυνη του Θεατρικού Τομέα των Εργαστ. κ.Μαρία Καλογεροπούλου.

Μετά από την συνάντηση αυτή τα Εργαστήρια Τέχνης θα μπορέσουν από την επόμενη Δευτέρα 5-9-2011 να αρχίσουν εγγραφές για την νέα χρονιά.

Από 5 έως 15-9-2011 λοιπόν για τους παλαιούς μας μαθητές και σπουδαστές (οι οποίοι πάντα έχουν προτεραιότητα) και από 16 έως τέλος για τους νέους σπουδαστές και μαθητές μας.

Προτεραιότητα φέτος για τους νέους σπουδαστές και μαθητές θα έχουν:

1.οι Δημότες Αγίας Παρασκευής
2.οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής
3. οι ετεροδημότες


Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τα δίδακτρα παραμένουν τα ίδια και σας περιμένουμε.
Νεότερη Παλαιότερη