Μια πανέμορφη μουσική βραδιά

Μια πανέμορφη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν απόψε στη μουσική βραδιά που οργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Κατοίκων Τσακού μαζί με την ομάδα Αλληλεγγύη σε γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα της γειτονιάς. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις όμορφες νότες της ορχήστρας του Τάκη Κωνσταντακόπουλου και να διασκεδάσει ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα.


Η γειτονιά μας αντάμωσε για άλλη μια φορά μετά την όμορφη εκδήλωση του καλοκαιριού αλλά το σημαντικότερο δεν είναι αυτό. Ο σκοπός της μουσικής βραδιάς ήταν η συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Στέγης Γερόντων και του ακούραστου πατρός Κωνσταντίνου Κουνάλη, ο οποίος προΐσταται αυτής της προσπάθειας αποδεικνυόμενος άξιος συνεχιστής του προκατόχου του πατρός Κωνσταντίνου Σαρρή.


Στη σύντομη συνομιλία μας με τον ακούραστο πρόεδρό μας Βασίλη Σαββίδη, μας τόνισε αυτό ακριβώς, την ευαισθητοποίηση των αγιοπαρασκευιωτών σε δράσεις και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα με σκοπό την ενίσχυση των συνανθρώπων μας και όσων αγωνίζονται για να τους βοηθήσουν.


Αρκετός κόσμος επίσης δοκίμασε να εισέλθει δίχως να έχει προμηθευτεί την απαραίτητη πρόσκληση (είχαν διατεθεί όλες σε χρόνο μηδέν) αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος. ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι. Η αίθουσα αποδείχθηκε πραγματικά μικρή για να χωρέσει τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για ένα τόσο καλό και ευγενή σκοπό. Επίσης οφείλουμε ένα "ευχαριστώ" στο Τάσσο Μίχα που μέσα σε όλο το τρέξιμο της βραδιάς ενδιαφέρθηκε πάρα πολλές φορές και για τη δική μας φιλοξενία.



Για άλλη μια φορά πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Κατοίκων Τσακού και πάνω από όλα στους συμπολίτες μας που απέδειξαν ότι διαθέτουν ψυχή σκεπτόμενοι όσους έχουν ανάγκη κι ας βιώνουμε όλοι μας πολύ δύσκολες ώρες. Μπράβο!


Μαζίδης Στρατής
Νεότερη Παλαιότερη