Λουκέτα και σε σχολεία;

Δε φτάνει που το 2ο Δημοτικό είχε μείνει χωρίς θέρμανση για αρκετές ημέρες γιατί κάποιοι σκέφτηκαν μέσα στη βαρυχειμωνιά να αλλάξουν το πετρέλαιο σε φυσικό αέριο και που τα σχολεία της πόλης μας αντιμετωπίζουν μια σειρά ζητημάτων, τώρα έχουμε και τα λουκέτα. Μόλις την Κυριακή στον απόηχο της κοπής της πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού αναφέραμε ότι έπεσε στο τραπέζι από την κεντρική εξουσία η ιδέα να κλείσει το πρώτο γυμνάσιο και να στοιβάξουμε τα παιδιά. Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ήδη σήκωσε τους τόνους δείχνοντας ότι θα υπάρχει δυναμική αντίδραση σε μια τέτοια περίπτωση. Πάραυτα το σημερινό φύλλο της εφημερίδας "το ΕΘνος" έρχεται για να μας θέσει σε επιφυλακή μιλώντας για ντιρεκτίβα του Υπουργείου Παιδείας για συγχωνεύσεις δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων. Όπως θα διαπιστώσετε όμως στο κείμενο, η οδηγία δεν αφορά μόνο την επαρχία αλλά και την Αττική καθώς φιλοξενούνται δηλώσεις δημάρχων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας ενώ ο κος Ζορμπάς αποκάλυψε ότι και σε αυτόν έγινε μια κρούση, την οποία όπως είπαμε απέρριψε δίχως δεύτερη συζήτηση.


Ιδού το πλήρες κείμενο (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=53104950) το οποίο αξίζει να το διαβάσετε για να μη μας πιάσει κανένας στον ύπνο.


Ως τοπική κοινωνία οφείλουμε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τη συνοχή της και το μέλλον των παιδιών μας. Ως ιστοσελίδα στηρίζουμε ανεπιφύλακτα το δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά στον αγώνα του να μην κλείσει κανένα σχολείο στην Αγία Παρασκευή και θα είμαστε δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.

Νεότερη Παλαιότερη