Συναντούμε τη Βάσια Μπρέστα

Αγαπητοί φίλοι,

αυτή τη φορά φιλοξενούμε στο Agiaparaskevi-Guide.GR μια νέα, ωραία και αρκετά δραστήρια συμπολίτισσά μας. Τραγουδίστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και DJ.


- Βάσια Μπρέστα σε καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και χρόνια πολλά!

Καλώς σας βρήκα, καλή χρονιά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!!!

- Νομίζω ότι ανέφερα όλες τις ιδιότητές σου ή μήπως ξέχασα καμία;

Με κάλυψες απόλυτα...

- Πώς και τέτοια αγάπη για τη μουσική; Όλες σου οι δραστηριότητες κινούνται γύρω από αυτή.


Από μικρή είχα κλίση στην μουσική και αποφάσισα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου... Έτσι λοιπόν η μουσική είναι η κινητήριος δύναμη στις δραστηριότητες μου!!!


- Η μουσική που τραγουδάς ταυτίζεται με τη μουσική που σου αρέσει ή όχι;


Σαν καλλιτέχνης πιστεύω ότι όταν το τραγούδι σε εκφράζει μπορείς να το αποδόσεις καλύτερα αλλά ένας καλός καλλιτέχνης πρέπει να πειραματίζεται σε διάφορα είδη μουσικής για να δοκιμάζεται. Τα τραγούδια που επιλέγω τα κάνω και δικά μου...


- Αυτή την εποχή νομίζω συμμετέχοντας με δύο τραγούδια στο καινουργιο δισκο" του Γιάννη Ζουγανέλη και σε καποιες άλλες συνεργασιες..;μιλησε μας για αυτές..


Πρόφατα έκανα ένα κομμάτι με τους B612 Μusical Production Team και παραγωγό τον Αντρέα Ρηγόπουλο με τίτλο "Total Control". Το project αυτο κυκλοφόρησε σε digital μορφή από μία πολύ γνωστή δισκογραφική εταιρία παγκοσμίως.


Σημαντική στιγμή στη καριέρα μου αποτελεί και η συνεργασία μου με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε δύο κομμάτια oπου συμμετεχω στον τελευταίο του δίσκο οπου κυκλοφόρησε πρόσφατα με τιτλο «στο δίκυκλο του έρωτα» . Και στα δύο κομμάτια τη μουσική υπογραφει  ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώ τους στίχους  η Νίκη Παπαθεοχάρη. Τα κομμάτια ονομάζονται "Όλη η γη ένα παζάρι-Έρωτας Σφαίρα" και "Σας πήραμε χαμπάρι".


Σύντομα  θα κυκλοφορήσει και το"I can't stop", μία διασκευή του γνωστού κομματιού των Deja Vu. Μια παραγωγη από τους Pink Noizy και Livin R.  Γνωστοί Ελληνες παραγωγοί της house σκηνής..


- Την άκουσα τη διασκευή και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλήθεια πως και προέκυψε η συνεργασία με το Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος είναι ένας γενικά αποδεκτός καλλιτέχνης και με μια πάρα πολύ καλή φωνή.


Γνωριζόμουν με το Γιάννη Ζουγανέλη και στην πορεία γίναμε φίλοι αλλά δεν με είχε ακούσει ποτέ live. Μια μέρα με βρήκε τυχαία στο studio. Μου είπε πως ήθελε να με ακούσει σε κάτι.. Μετά από δύο ημέρες μου ανακοίνωσε πως μπήκα στο δίσκο! Πήρα απίστευτη χαρά! Για μένα μετράει πολύ η γνώμη του. Δεν είναι μόνο δάσκαλος, είναι και ένας απίστευτος performer!!! Θεωρώ επίσης σημαντικό να αναφέρω πως την ενορχίστρωση υπογράφει ο Θαλής Τριανταφύλλου!


- Αυτή την εποχή εμφανίζεσαι και στο Polis Star μαζί με την Αντζελα Δημητρίου, το Λευτέρη Πανταζή και το Θέμη Αδαμαντίδη;


Είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα η συνεργασία αυτή και είμαι πολύ τυχερή που έχω την ευκαιρία να είμαι δίπλα σε τόσο καταξιωμένους καλλιτέχνες!!!


- Πάντως παρακολουθώντας τα videoclips sou στο youtube διαφέρουν πολύ από το ύφος των τριών τραγουδιστών που σενεργάζεσαι στο Polis Star.


Όπως είπα και πριν ένας καλλιτέχνης πρέπει να πειραματίζεται. Ήταν πρόκληση για μένα να μπορέσω να ταιριάξω το μοντέρνο στυλ μέσα στο λαϊκό ύφος του μαγαζιού. Βέβαια στο Polis Star υπάρχει και το μοντέρνο πρόγραμμα όπως και στα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά.


- Σου μένει άραγε χρόνος να συνεχίσεις να παίζεις ως DJ;


Λόγω των υποχρεώσεών μου δε μου μένει πολύς χρόνος ώστε να παίζω σε κάποιο μαγαζί αυτή την περίοδο. Κατα καιρούς όμως παίζω ως guest σε κάποια party's που γίνονται σε διάφορα club της Αθήνας.


- Πάμε και λίγο στα ραδιοφωνικά. Εργάζεσαι και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο ηλεκτρονικό ραδιόφωνο mangoradio.gr. Τελικά το μέλλον του ραδιοφώνου βρίσκεται στο internet έτσι; Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και καμία ανάγκη για άδειες από το κράτος.


Το ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι απλά μια εξελίξιμη μορφή του ραδιοφώνου που σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεσαι παγκοσμίως.

To mangoradio.gr όπου κάνω εκπομπή είναι ένας γνωστός ιντερνετικός σταθμός στη διαδικτυακή κοινότητα.

- Οι εκπομπές σου είναι κάθε;

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 18:00-20:00.

- Και η μουσική που παίζεις;

Rnb, hip hop pop και house.

- Υπάρχει και επικοινωνία με τον κόσμο ή είναι ουσιαστικά non stop play;

Φυσικά και υπάρχει η επικοινωνία με τον κόσμο αφού είμαστε live στο ραδιόφωνο και μπορείτε να μας βλέπετε κιόλας!!!

- Βάσια θέλω να σε ευχαριστήσω για τη χαρά να έχουμε κάτι διαφορετικό στα "Πρόσωπα της πόλης" και να σου ευχηθώ καλή συνέχεια! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

(Γέλια) Και εγώ σας ευχαριστώ!!! Καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε και ευχαριστούμε που κρατάτε τους δημότες της Αγίας Παρασκευής ενήμερους για τις εξελίξεις του δήμου μας.


Νεότερη Παλαιότερη