Δήλωση Φώτη Αλεξόπουλου

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος μας έστειλε την παρακάτω επιστολή την οποία μοίρασε κατα το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο:




Αγαπητοί συνάδελφοι.

Κυρίες και Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Καταρχάς παραμενει σε ισχυ το πολιτικο συμβολαιο και η λαικη εντολη που εχω λάβει κατα τις τελευταιες εκλογικες διαδικασιες που πηραν μερος στην πολη μας για την ανάδειξη της νεας δημοτικης αρχης για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΙΣΟΤΗΤΑ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΡΟΟΔΟ,ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Παραμενω απλος στρατιωτης στην υπηρεσια της κοινωνιας οπως εκανα και κανω τα τελευταια 20 συναπτα ετη της ενασχολησης μου με τα κοινα..Θα μπορουσα να απαριθμησω εκατονταδες λογους που με εκαναν να φτασω σε αυτην την ομολογουμενως δυσκολη αποφαση μου ομως δεν ηταν ποτε το αντικειμενο μου ποιος εχει δικιο ή αδικο σε αυτες τις πολιτικες ενεργειες που κατα καιρους βλεπουμε και στις μικρες κοινωνιες μας αλλα και στην κεντρικη πολιτικη σκηνη του τοπου μας..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!


Θελω να ζητησω δημοσια πολιτικη συγνωμη απο τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο,τον αγαπητό Γιάννη Σταθόπουλο,τον Ανδρέα Γκιζιώτη και τον Κωστα Κουβοπουλο αν ξεπερασα καποια πολιτικα ορια και σχολια στην προεκλογικη μου εκστρατεια και απο οποιον νομιζει οτι εχω θιξει πολιτικα. Ειμαι στη διαθεση καθε πολιτη εναντια στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, στην ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, στην ΥΠΕΡΟΨΙΑ και στον ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ μερικών οι οποιοι δεν εχουν καμμια σχεση με την κοινωνια των πολιτων και απλώς συμμετεχουν στα κοινα μιμουμενοι οχι την πραγματικη τους εικονα αλλα δυστυχώς πιστευοντας οτι εξαπατουν την κοινωνια προσπαθουν να επωφεληθουν μεσα απο την ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ,ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΦΙΛΩΝ.. ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Τελειώνοντας θα ηθελα να ευχαριστησω οπως συνηθως κανουν στο τελειωμα τετοιων πολιτικών τοποθετησεων πολλοι απο εμας(οσοι φυσικα το εχουν δοκιμασει) τους ανθρωπους που στηριζουν και συμπασχουν αναγνωριζοντας το δικαιο της αποφασεως μου για ανεξαρτητοποιηση. Δυστυχώς εκτός από μελη της αντιπολίτευσης δεν ειχα στηριξη μελών της δημοτικης ομαδας του Δημαρχου Βασιλη Ζορμπα και πρώην συναγωνιστών μου επι 4 μηνες μαζι. Μαλλον ή εγω δεν αγωνιστηκα ή αυτοι δεν πηραν χαμπαρι οτι ημουν μεχρι προσφατως μαζι τους. Δεν πειραζει κακια δεν κρατω σε κανεναν και καταλαβαινω απολυτα την ολη κατασταση...





Ευχαριστώ μετά τιμής

Φώτης Αλεξόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο κος Αλεξόπουλος κάνει μια σοβαρή καταγγελία μιλώντας για συγγενείς, κουμπάρους, φίλους κτλ. Θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα -μιας και έκανε ήδη το πρώτο βήμα- να κάνει και το δεύτερο προβαίνοντας σε συγκεκριμένες αναφορές.

Νεότερη Παλαιότερη