Το νομικό πρόσωπο που παραμένει ορφανό…

Ως γνωστόν παραμένει ορφανό το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και Πολιτισμού καθώς ακόμη εκκρεμεί η απόφαση του Βασίλη Ζορμπά για το ποιος θα τεθεί επικεφαλής του. Φαβορί για τη θέση του προέδρου φαίνεται να είναι ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης. Ο καιρός όμως περνάει και απόφαση δε λαμβάνεται ενώ τελευταία ακούγονται και ονόματα όπως του κου Λέκκα και του κου Παύλου. Πάραυτα ο Μουστόγιαννης διατηρεί λογικά το προβάδισμα καθώς πέρα από τα παραπάνω, έχει μια αποδοχή στον κόσμο της Αγίας Παρασκευής, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολύ καλή σειρά εκλογής του.


Το θέμα είναι ότι η αναβολή αυτή δεν εξυπηρετεί τη δημοτική ομάδα του δημάρχου καθώς είναι εύλογο να δημιουργείται μια αναταραχή στους κόλπους της παράταξης και όταν μάλιστα μετρά επίσημα από χθες μια απώλεια, αυτή του Φώτη Αλεξόπουλου. Ο κος Αλεξόπουλος μάλιστα μοίρασε επιστολή χθες στο Δ.Σ. προαναγγέλλοντας συγκέντρωση στην οποία θα εξήγει τις αιτίες της ανεξαρτητοποίησής του.


Πέραν όμως τούτου, τα νομικά πρόσωπα με την παλαιά τους μορφή θα υφίστανται μόνο μέχρι τις 28/2/2011, δε θα πρέπει λοιπόν να οριστεί επιτέλους ο επικεφαλής ώστε και αυτός να προετοιμαστεί για τη δύσκολη αποστολή του; Ας μην το ξεχνάμε, ο Καλλικράτης έρχεται και όπως εύστοχα είχε πει ο Ανδρέας Γκιζιώτης, είναι Καλλικράτης ή Καλλιγούλας;


Στρατής Μαζίδης
Νεότερη Παλαιότερη