Στον απόηχο της χθεσινής συνέλευσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Τσακό

Δεν ξέφυγε η κατάσταση χθες από τα όρια όπως πολλοί φοβόντουσαν ότι θα συνέβαινε στη συνέλευση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Τσακό. Η γραμματέας της τοπικής ανέγνωσε ένα αυστηρού περιεχομένου ως προς την κριτική του κείμενο για τον κο Γιαννακόπουλο και την πρόσφατη ήττα του στις δημοτικές εκλογές.


Ο πρώην δήμαρχος σε ένα έξυπνο λόγο του που ακολούθησε μίλησε για τις ευθύνες του και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι τη Δευτέρα σε συνέλευση της παράταξής του αποφασίστηκε ένα άνοιγμα προς την κοινωνία που με λαϊκή συμμετοχή θα οδηγήθει σε μια συνέλευση θέσεων και όλων όσων αφορούν την παράταξη των Μαζί (θέσεις κτλ)  ενώ παράλληλα θα επιχειρηθεί και μια πολιτική τρόπον τινά αυτονόμηση από τα αυστηρά κομματικά πλαίσια.


Στη συνέχεια ο κος Γιαννακόπουλος αποχώρησε λόγω του ότι είχε να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης και ορισμένα άτομα που πρόσκεινται σε αυτόν.


Η συζήτηση συνεχίστηκε σε ήρεμο τόνο με πολύ καλές τοποθετήσεις των κυρίων Παπαμιχαήλ και Αργυρού.


Εν τέλει η συνάντηση έληξε ήρεμα και με ένα κλίμα συνοχής καθώς αρκετοί αναμένουν να δουν τα επόμενα βήματα του Βασίλη Γιαννακόπουλου ως προς αυτά που εξανήγγειλε για τη συνέχεια. Φαίνεται πως ο πρώην δήμαρχος κατάφερε να ξεπεράσει δίχως πολλά εμπόδια τόσο τη συνέλευση της Δευτέρας των Μαζί όσο και τη χθεσινή συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Τσακό. Οψόμεθα.



Στρατής Μαζίδης

Νεότερη Παλαιότερη