αναρτηση

Ένα βήμα πριν τη διάλυση φαίνεται να βρίσκεται πλέον η ΣΑΝΤΑ σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης αθλητικής ιστοσελίδας mikriliga.com, το οποίο σας μεταφέρουμε αυτούσιο:


Άκαρπες αποδείχθηκαν οι προσπάθειες των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής για να προσελκύσουν επιχειρηματίες που θα συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα. Κατα συνέπεια, οι πιθανότητες να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα είναι, πλέον, ελάχιστες. Αυτό γνωστοποιήθηκε, άλλωστε, από στελέχη της διοίκησης στη συγκέντρωση που έγινε τη Δευτέρα στο γήπεδο παρουσία των παικτών. Οι γενικοί αρχηγοί Μάριος Τζώρτζης και Παναγιώτης Κοσκινάς μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να αποχωρήσει. Διαφορετικά να κάνουν υπομονή λίγων ημερών μήπως υπάρξει ευαισθητοποίηση από κάποιους και δώσουν χρήματα.


«Είστε ελεύθεροι να φύγετε αφού όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να σας κοροϊδεύουμε και να σας λέμε να κάνετε υπομονή από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα. Περιμένετε μόνο λίγες ημέρες μήπως εμφανιστεί κάποιος και αλλάξει η κατάσταση. Αν και, δυστυχώς, οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ελάχιστες» τους είπαν.

Οι παίκτες, όπως είναι φυσιολογικό, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για το θέμα («Ξαφνικά αποφασίσατε μεσούσης της σεζόν να διαλύσετε το μαγαζί;» τους είπαν μεταξύ άλλων) και ζήτησαν αν γινόταν να τους καταβληθεί ένας μισθός αφού δεν έχουν πληρωθεί τους δύο τελευταίους μήνες συν το δώρο Χριστουγέννων). Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και θα πρέπει, μάλιστα, να πληρώσουν από την τσέπη τους μέχρι και το παράβολο των 200 ευρώ προκειμένου να πάρουν τις ελευθέρας τους. Το μόνο που αναγνώρισαν, πάντως, είναι η ειλικρίνεια της διοίκησης για τη δυσκολία της κατάστασης όταν σε άλλες ομάδες προτιμούν να τη «συντηρούν», ποντάροντας μόνο στο φιλότιμο των παικτών.

Πάντως, αρκετοί παίκτες δεν θα βρεθούν για πολύ καιρό στο... ταμείο ανεργίας αφού ο πρώην προπονητής της «Σάντα» Μίλτος Γκόφας ετοιμάζεται να τους πάρει μαζί του στον ΠΑΟ Ρουφ. Οι «σίγουροι» θεωρούνται οι Γρομητσάρης, Πεταυράκης και Σαπαλίδης ενώ ανάλογές κουβέντες έχει κάνει ακόμα ο Αιγιώτης τεχνικός με τους Πέτρου, Τουρνά, Κολοβό και Σαγανά. Πάντως, ο πρώτος που αποχώρησε από την ομάδα ήταν ο Στράτος Μιχελής, ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας έλυσε το συμβόλαιο του.
Νεότερη Παλαιότερη