αναρτηση

Ο κίνδυνος της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι πλέον ορατός περισσότερο από ποτέ για τη ΣΑΝΤΑ. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ υπέβαλλε την περασμένη εβδομάδα την παραίτησή του εκφράζοντας αδυναμία κάλυψης των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας.



Δυστυχώς η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή υπό τον κο Μανιάτη (που φάνηκε ότι σώζει την ομάδα βρίσκεται τώρα σε αδιέξοδο καθώς η διοίκηση ήταν συνεπής μέχρι τώρα στις οικονομικές της υποχρεώσεις) οδηγείται στο τέλος της. Η διοίκηση εξέφρασε αδυναμία για τη συνέχεια της συνέπειας αυτής καλώντας όποιον επιθυμεί να αποκτήσει δωρεάν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να πάρει το τιμόνι της Π.Α.Ε. Αν δε συμβεί αυτό, τότε η "Σάντα" θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το  Δ.Τ.  αναφέρει:

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση ,επιβεβαιώθηκε το οικονομικό πρόβλημα και η αδυναμία λύσης του , ώστε να συνεχίσει η ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα ουσιαστικά δεν υπάρχουν οφειλές σε κανένα (οι όποιες ελάχιστες θα εξοφληθούν). Όμως είναι αδύνατον να συνεχίσει να είναι συνεπής η Π.Α.Ε. στις οικονομικές της υποχρεώσεις από εδώ και στο εξής. Για τον λόγο αυτό παραιτήθηκε το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. και παραχωρείται δωρεάν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, σε οποιονδήποτε μπορεί να βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο. Διαφορετικά είναι μονόδρομος η απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Όπως φαίνεται το πιθανό άδοξο τέλος είναι κοντά και λέμε άδοξο γιατί η ομάδα στάθηκε επάξια τρία χρόνια τώρα στο πρωτάθλημα ενώ ακόμη και φέτος θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν στην κορυφή αν δε στράβωναν κάποια ματς κυριολεκτικά στο τέλος κι αν εξέλειπαν κάποιοι παράγοντες εξωγηπεδικοί που έβαζαν φρένο στην ομάδα. Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν και οι αγιοπαρασκευιώτες μολονότι οι τιμές των εισιτηρίων μειώθηκαν αισθητά. Όπως και να χει, μακάρι να βρεθεί επενδυτής για τη ΣΑΝΤΑ αν και η παρούσα οικονομική συγκυρία δε μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.


Όποιος θέλει, μπορεί να διαβάσει το άρθρο μας από τις 2/6/2010 με τίτλο "ΣΑΝΤΑ - γλυκόπικρη φετινή γεύση".

Νεότερη Παλαιότερη