Τελικά θα χορέψει συρτάκι με Ζορμπά η Ν.Δ.

Στο Βασίλη Ζορμπά κατέληξε τελικά η Ν.Δ. μετά την απροσδόκητη για αυτήν εξέλιξη με το Νίκο Κωστόπουλο. Η κατάληξη αυτή φανερώνει ότι ο επιμένων νικά καθώς ο εν λόγω υποψήφιος εξαρχής μιλούσε για κάθοδο ούτως ή άλλως στις εκλογές δείχνοντας είτε γιατί το πίστευε είτε απο στρατηγική μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι που τελικά του βγήκε.


Το ερώτημα για τη Ν.Δ. είναι το ποια θα είναι τα απόνερα των αντιδράσεων του πρώην δημάρχου Αντώνη Σιδέρη και το πόσο μεγάλη θα αποδειχθεί η σφαίρα επιροής του καθώς έχει εκφραστεί απο καιρό ανοικτά για το τι θα πράξει αν η Ν.Δ. στηρίξει το Βασίλη Ζορμπά. Ίσως λοιπόν μαζί με το Βασίλη Ζορμπά να είναι χαρούμενος και ένας άλλος συνάδερφός του, ο Γιάννης Σταθόπουλος που με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις θα είχε μεγάλη ανάγκη τη βοήθεια του πρώην δημάρχου. Άλλωστε αυτό το ερώτημα είναι που δεν εξασφάλισε εξαρχής το χρίσμα στο Βασίλη Ζορμπά.

Όπως και να χει ο κος Ζορμπάς διεκδίκησε και κέρδισε ουσιαστικά την ευκαιρία που διεκδικούσε και είναι άξιος συγχαρητηρίων για αυτό.
Νεότερη Παλαιότερη