αναρτηση

>>> Ενδιαφέρουσα ήταν απο πολλές απόψεις η εκδήλωση του Συλλόγου του Τσακού. Πέρυσι μπορεί να μην είχαν έρθει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά φέτος μας τσακω(ό)σαν!

>>> δεξιοί κι αριστεροί γύριζαν δεξιά κι αριστερά περιφερόμενοι σε όλα τα τραπέζια και χαιρετώντας σχεδόν όλο τον κόσμο.

>>> ...εκεί ήταν φυσικά και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Επίσημοι και μη. Όλοι περιγράφοντες μια ιδανική κατάσταση για την προοπτική τους.

>>> τελικά ξέρετε ποιος ήταν ο απολογισμός που έκανα μετά τον Απολογισμό; Να μη ξανατιμωρήσω έτσι τον εαυτό μου επιλέγοντας να παραβρεθώ...

>>> ...εν τω μεταξύ πρέπει να ζητήσουμε και μια δημόσια συγγνώμη από κάποιους μιας και η αγάπη για το δάσος αποτελεί αποκλειστικό τους προνόμιο
>>> ...σωστά το είπαν, ποιοι είμαστε εμείς που συνδιοργανώνουμε συγκεντρώσεις για το πάρκο; Αυτοί τόσους αγώνες έχουν κάνει...άσχετα βέβαια αν τους γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

>>> διότι η μεγαλύτερη ζημιά δεν είναι να κοπούν δένδρα αλλά να μη κοπούν και μετά να φωνάζουμε μπας και οφεληθούμε κάτι. πάντως με όλη αυτή την ιστορία ένα είναι σίγουρο

>>> προκειμένου να ωφεληθεί κανείς διαδίδει ανακρίβειες μένοντας τελικά στο δένδρο και χάνοντας το δάσος. Το οποίο δάσος νομικά δεν είναι καν δάσος αλλά δυστυχώς οικόπεδο που ακόμη το έχει το Υπουργείο.
Νεότερη Παλαιότερη