Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ξεκινάει 3 Ιουλίου το «14ο Μαθητικό Φεστιβάλ μέσω Διαδικτύου»

 


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το Τμήμα Παιδείας ανακοινώνουν την έναρξη προβολής του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ μέσω Διαδικτύου», από το Σάββατο 3 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Η Δημοτική Αρχή μελέτησε ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους προκειμένου να διασφαλιστούν πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών που συμμετέχουν στα 10 έργα που έχουν μαγνητοσκοπηθεί και έπειτα και από τη σύμφωνη γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενημερώνει πως κάθε γονέας-κηδεμόνας θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράσταση του παιδιού του, μέσω συνδέσμου και με χρήση συγκεκριμένου κωδικού που θα του σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα είναι ενεργός μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου. 

Αύριο, Παρασκευή 02.07.2021 θα ξεκινήσει η αποστολή των κωδικών στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλωθεί από τους γονείς στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου.

Στην περίπτωση που κάποιος  γονέας ή κηδεμόνας μαθητή/μαθήτριας που έχει λάβει μέρος σε κάποια από τις παραστάσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ,  δεν λάβει κωδικό μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

*Τηλέφωνο Τμήματος Παιδείας Δήμου Αγίας Παρασκευής: 213-2004568, 213-2004601

Νεότερη Παλαιότερη