Μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννακόπουλο

φωτο από αριστερά: Ν. Καραγιάννη, Β. Γιαννακόπουλος, Γ. Πατούλης, Μ. Δημητριάδου

 Μία ωραία βραδιά απήλαυσαν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών και π. Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου  το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουνίου στην ταβέρνα "Ροδιά".

Σε ένα φανερά ευδιάθετο κλίμα ο κ. Γιαννακόπουλος αντήλλαξε ευχές με τους παριστάμενους και εξήρε την άριστη συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας. 

Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής απευθυνόμενοι στους καλεσμένους συμφώνησαν στην μεταξύ τους στήριξη όσων αφορά τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στην Αγία Παρασκευή. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην υλοποίηση αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια των έργων κατασκευής του Δημαρχείου αλλά και του κολυμβητηρίου στην περιοχή του Τσακού, που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. 

Τα ευχάριστα ανακοίνωσε ο κ. Γιαννακόπουλος ενημερώνοντας πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η πρώτη εκσκαφή στο χώρο όπου θα ανεγερθεί το νέο Δημαρχείο. Η εργασία αναμένεται να είναι  δύσκολη λόγω του βραχώδους εδάφους και γι' αυτό το λόγο τα υπόγεια πάρκινγκ περιορίστηκαν σε δύο αντί τρία. Η ανέγερση του Δημαρχείου θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 30 μηνών.

Το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, η βουλευτής Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σελίμης, οι Δημ. Σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής Βάνα Νικολακοπούλου και Αννα Γάκη, η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Παπάγου, η Δημ. Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού  Μαρία Δημητριάδου, η κ. Σαγρή Αλεξάνδρα εκπαιδευτικός και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, η ηθοποιός Γωγώ Αντζολετάκη, η σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη, η τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη, οι π. Αντιδήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Καίτη Μοσχονά και  Αλέκα Κιμουλάκη,  η Αντιπρόεδρος του  Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίας Παρασκευής Μαρίνα Καλαντζάκη, η υποψήφια Δημ. Σύμβουλος με την παράταξη "Αγ. Παρασκευή Η πόλη μας" Αγγελική Σκοτίδα κ.α.




Νεότερη Παλαιότερη