Κώστας Κρητικίδης: Ο στόχος είναι να γίνει το κολυμβητήριο, όχι να βρίσκουμε λάθη σε αυτό!

Κατά την τοποθέτησή του στον πρόσφατο απολογισμό, ο πολύπειρος δημοτικός σύμβουλος, τ. αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κι επικεφαλής της "Συμμαχίας Ευθύνης", που συνεργάζεται με την παράταξη "Αλλάζουμε", Κώστας Κρητικίδης τόνισε μεταξύ άλλων για το κολυμβητήριο, το οποίο βρίσκεται σε καλό δρόμο, αναφερόμενος σε διάφορες φωνές που φαίνεται να προσπαθούν να εντοπίσουν τρωτά σημεία:

«Στόχος μας δεν είναι να βρούμε που είναι λάθος ο Ζορμπάς στο θέμα του κολυμβητηρίου, στόχος μας είναι να γίνει το κολυμβητήριο. Και σε σχέση με την οικονομοτεχνική μελέτη αποφασίστηκε και έγινε από τον κ. Σταθόπουλο χωρίς το δημοτικό συμβούλιο να έχει αλλάξει την εγκεκριμένη άποψη που είχε το δημοτικό συμβούλιο για 50άρα πισίνα και κλειστό κολυμβητήριο. 

Η μελέτη σκοπιμότητας που έγινε, έγινε με κατεύθυνση προφορική του δημάρχου κ. Σταθοπούλου και της τεχνικής υπηρεσίας χωρίς αυτό να έχει επικυρωθεί ποτέ από το δημοτικό συμβούλιο. 

Επομένως η αποπεράτωση του ημιτελούς κολυμβητηρίου με το νόμο του 4495 του 2017 περί αποπεράτωση αυθαιρέτων κατασκευών δίνει μία χρυσή ευκαιρία στο Δήμο να προχωρήσει χωρίς το πρόβλημα της προσφυγής στο Συμβούλιο Επικρατείας. 

Αυτό να το έχουμε στο μυαλό μας να το βοηθάμε και όχι να επισημαίνουμε τα ενδεχομένως τρωτά του στοιχεία».

Νεότερη Παλαιότερη