Σήκωναν με γρύλλο τα Ι.Χ, πριόνιζαν και αφαιρούσαν τους καταλύτες στα Βόρεια Προάστια


Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν για κλοπές καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. 

Συγκεκριμένα:

1. Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2020 στην Πεύκη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 56χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, να έχει ανυψώσει με γρύλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προσπαθεί με τη χρήση τροχού να αποκόψει τον καταλύτη από το σύστημα εξάτμισης.

Από την έρευνα του Τ.Α. Πεύκης-Λυκόβρυσης, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος είχε διαπράξει κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο (7) κλοπές καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις περιοχές της Πεύκης, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Ν. Φιλαδέλφειας.

2. Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 27-11-2020 στην περιοχή του Χαλανδρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 27χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατά συρροή.

Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν εντός του οχήματος (2) κομμένοι καταλύτες και (4) πριόνια.

Πλησίον του σημείου ελέγχου, εντοπίσθηκε ανυψωμένο με γρύλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου ο καταλύτης είχε υποστεί φθορά κατά την προσπάθεια αφαίρεσής του.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Νεότερη Παλαιότερη