Αγωνιστική δραστηριότητα για τις ομάδες του ΓΣΑΠ


Το προπονητήριο να περιληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2021

Ο ΓΣΑΠ ζητάει από την σημερινή δημοτική αρχή να εντάξει άμεσα στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 την ανέγερση του κλειστού προπονητήριου.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς σε διάβημα που κάναμε από κοινού, την Πέμπτη 01/10, με τα σωματεία ΚΑΠ και ΑΕΑΠ μας διαβεβαίωσε ότι είναι «ακραίως θετικός» υπέρ του αιτήματός μας. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν , και που, θα «σκαλώσει» το ζήτημα εφέτος.

Για ένατη χρονιά!

Εμείς από την πλευρά μας δεν θα υποστείλουμε την σημαία του αγώνα. Όπως κάθε πρωϊ ένας υπηρέτης έλεγε στον Ξέρξη «μέμνησο των Αθηναίων», έτσι και εμείς, από εδώ και στο εξής, όλα μας τα δελτία τύπου θα έχουν ως προμετωπίδα την φράση του τίτλου.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΣΑΠ : 43-54

Δεκάλεπτα: 14-14,20-15,02-12,07-13

Εξαιρετικό ξεκίνημα με εκτός έδρας νίκη, για την νεοφώτιστη στην Α΄ Κατηγορία ομάδα των νεανίδων μας, επί του μαχητικού ΑΡΗ Πετρούπολης.

Το μουδιασμένο και για τις δύο ομάδες ισόπαλο πρώτο δεκάλεπτο, διαδέχθηκε το πολύ παραγωγικό δεύτερο, όπου ο αντίπαλός μας με εξαιρετική ευστοχία έξω από την γραμμή των 6,25 πήρε διαφορά έως και δεκαπέντε πόντων, που όμως γρήγορα ροκάνισαν τα κορίτσια μας, για να κλείσουμε το ημίχρονο με πέντε πόντους πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο, καθώς απέβαλλε το άγχος της πρεμιέρας και ξεδίπλωσε το μπασκετικό της ταλέντο. Με άμυνα για σεμινάριο καθήλωσε τον αντίπαλο, ενώ με σωστές επιθετικές επιλογές, αρχικά προηγήθηκε και στην συνέχεια έφτιαξε μια σημαντική για την χρονική στιγμή διαφορά, την οποία διαχειρίστηκε έως το τέλος.

Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια, αυτήν την ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο.

Την επόμενη αγωνιστική, Δευτέρα 19/10/20 στις 21:45, υποδεχόμαστε την ομάδα του Κρόνου Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη 9, Χατήρα 12, Μαντζιώρη 5, Κυρκοπούλου, Γεραντώνη, Αρβανίτη 2, Χριστοπούλου 2, Στρατηγού, Κακοσούρη 8 (2) , Παλάσκα 13, Τριανταφύλλη 3.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ : 42-60

Δεκάλεπτα: 11-23,13-08,12-14,06-15

Με το δεξί ξεκίνησαν οι κορασίδες μας, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Κρόνου Γέρακα, τις υποχρεώσεις τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Οι παίκτριες μας από την αρχή έδειξαν ότι μπήκαν για να κερδίσουν, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά δώδεκα πόντων. Στη συνέχεια η μαχητικότητα των παικτριών του Γέρακα και η σχετική χαλάρωση της δική μας ομάδας, επέτρεψαν στους αντιπάλους να μειώσουν τη διαφορά και να πλησιάσουν στους 4 πόντους. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας επέδειξε σοβαρότητα και με πολύ ωραίο μπάσκετ αύξησε εκ νέου τη διαφορά, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να αγωνιστούν όλες οι παίκτριες.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους, που δυστυχώς για λόγους ασφαλείας διεξήχθη σε άδειες εξέδρες.

Ιδιαίτερα πρέπει να επαινέσουμε τον προπονητή και τις αθλήτριές μας για την εξαιρετική αρχή και την σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 17/10/20 στις 18:00 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΝΤΑΙΟΥ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Μαντζιώρη, Χριστοπούλου, Λιάρου, Λυραντζάκη, Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα, Τριανταφύλλη, Δασκαλάκη, Τοτόση

Γ.ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ : 26-32

Δεκάλεπτα: 6-13, 6-8, 7-15, 7-0

Κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες των νέων υγειονομικών κανόνων λόγω της πανδημίας, το ξεκίνημα για τις παγκορασίδες μας που συμμετέχουν ως δεύτερη ομάδα κορασίδων του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, έγινε στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου με την ομάδα της Ροδόπολης.

Τα κορίτσια μας (μετά από 6 μήνες αγωνιστικής απραξίας) ήταν αρκετά «μουδιασμένα» για αυτή την αρχή και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα ήταν αμέτρητα άστοχα σουτ και λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Η καλή μας άμυνα, στο περισσότερο μέρος του αγώνα, ήταν αυτή που κράτησε σε χαμηλό επίπεδο το σκορ της αντίπαλης ομάδας. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο, η άμυνά μας δεν επέτρεψε ούτε ένα πετυχημένο καλάθι στην Ροδόπολη, ήταν όμως αργά για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Επόμενο μας παιχνίδι, το Σάββατο 17/10/2020 στις 9μμ με τον Κρόνο Γέρακα στο κλειστό γήπεδο Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Κατακουζηνού, Σινάνογλου Κ, Παγίδα, Σινάνογλου Α, Σακκά, Οικονόμου, Κεχρή, Κεϊσογλου, Σταυρακάκη, Τοτού, Κοντογιωργάκη, Κασκαβέλη

Νεότερη Παλαιότερη