Για πιθανές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι εργατοτεχνίτες του Δήμου αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

ΣΕΡΔΑΠ
Σύλλογος Εργατοτεχνιτών
Δήμου Αγίας Παρασκευής
Διεύθυνση: Λεωφόρο Μεσογείων 415-417
Τ.Κ. 151 43 Αγία Παρασκευή
τηλ. 2106002343

Αγία Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2020
Αρ. πρωτ. 977/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμείς, το Εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που είμαστε μέλη του, ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση των συνδημοτών μας, στην όποια ταλαιπωρία ενδέχεται να σας υποβάλλουμε με τις κινητοποιήσεις μας, αλλά δυστυχώς η κατάσταση έχει φτάσει, τουλάχιστον για εμάς, στο απροχώρητο.

Η Υπηρεσία έχει να μας πληρώσει δεδουλευμένα από τον Οκτώβριο του 2019, δεν έχουν δοθεί τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στους εργαζομένους των ετών 2019 και 2020, δεν τους έχουν γίνει οι απαραίτητες υποχρεωτικές Ιατρικές Εξετάσεις τουλάχιστον για τα ίδια έτη.

Ειδικά δε για τις Ιατρικές Εξετάσεις, από τον Μάρτιο του 2020 που εμφανίστηκε ο Covid, εμείς, που καλούμαστε να καθαρίζουμε την Πόλη, να επισκευάζουμε, να συντηρούμε και να απολυμάνουμε τους κοινόχρηστους χώρους που όλοι οι συνδημότες μας χρησιμοποιούν, δεν μας κάνουν καν τις εξετάσεις αυτές που εκτός από υποχρεωτικές, είναι και υψίστης σημασίας για εμάς για να μπορέσουμε, υγιείς, να προστατεύσουμε εσάς.

Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να αναφερθούμε στην ακαταλληλότητα των χώρων εργασίας, στον απαρχαιωμένο Στόλο και Τεχνικό Εξοπλισμό, στην έλλειψη στοιχειωδών Πρωτοκόλλων Υγιεινής στους χώρους αυτούς παρά μόνο επιγραμματικά, καθώς και σε όσα δευτερεύοντα θέματα ταλανίζουν τις Υπηρεσίες και κατά συνέπεια και εμάς.

Καλούμε εσάς, τους συνδημότες μας, να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εργασία μας – και κατά συνέπεια και τη δική σας ζωή – ,πιο καθαρή και πιο ασφαλής για όλους.

Όποια η όποιος Δημότης θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τα παραπάνω τους προσκαλούμε στον Χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου, και να μιλήσουν μαζί μας και να δουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ.Δ.Α.Π.

Νεότερη Παλαιότερη