ΓΣΑΠ: Το προπονητήριο να περιληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2021


ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Α. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

Μετά από εξήμισυ μήνες αναγκαστικής αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας, οι ομάδες μας στέκονται στην γραμμή της αφετηρίας όλων των πρωταθλημάτων της καλαθοσφαίρισης γυναικών.

-Το Σάββατο 10/10 στις 18.00 στο Κοντόπευκο πρώτες ρίχνονται στην μάχη οι παγκορασίδες μας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας των κορασίδων της ΕΣΚΑ με αντίπαλο την ομάδα της Ροδόπολης. Οι βασικοί στόχοι των κοριτσιών μας στο πρωτάθλημα αυτό είναι να ευχαριστηθούν το μπάσκετ και να αποκομίσουν εμπειρίες για το φετινό πρωτάθλημα των παγκορασίδων που θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2021.

-Την ίδια ημέρα στις 21.00 οι κορασίδες μας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Κρόνου Γέρακα στο πρωτάθλημα Α κστηγορίας της ΕΣΚΑ. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα αυτό και η κατάκτηση μιας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Φιλόδοξος στόχος αλλά τα κορίτσια μας τον πιστεύουν, έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εμείς είμαστε στο πλευρό τους.

-Την Δευτέρα 12/10 ρίχνονται στην μάχη και οι νεάνιδές μας, αντιμετωπίζοντας και αυτές εκτός έδρας τον Άρη Πετρούπολης στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας της ΕΣΚΑ. Και η ομάδα μας αυτή έχει υψηλούς στόχους , τους οποίους πιστεύουμε ότι θα τους πετύχει. Στεκόμαστε δίπλα της.

-Την Κυριακή 18/10 η ομάδα μας των γυναικών θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα της Ικαρίας, στο νησί του Ίκαρου στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας , στο οποίο η ανανεωμένη νεανική ομάδα μας θα συμμετάσχει για έκτη συνεχή χρονιά, γράφοντας την σύγχρονη ιστορία του ΓΣΑΠ στο επίπεδο αυτό. Στο επόμενο δελτίο μας θα κάνουμε λεπτομερή παρουσίαση των αθλητριών μας της ομάδας μας των γυναικών.

Την Κυριακή 25/10 η ομάδα μας των ΜΙΝΙ θα ξεκινήσει και αυτή την πορεία της σε αυτό το Τουρνουά της ΕΣΚΑ, με αισιοδοξία ότι θα τηρήσει την παράδοση των καλών εμφανίσεων που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τους αντιπάλους μας.

Β. ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δυστυχώς η εφετινή αγωνιστική περίοδος φέρει το βάρος των υγειονομικών κανόνων λόγω της πανδημίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σχεδόν χωρίς θεατές, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας να μείνουμε ασφαλείς, για να εξασφαλίσουμε την συνέχεια της αγωνιστικής δράσης και του αθλητισμού στην δύσκολη εποχή του κορονοϊού.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, τις αθλήτριες , τους προπονητές, τα διοικητικά στελέχη και κυρίως τους γονείς να στηρίξουν την προσπάθεια όλων μας για να μείνουμε υγιείς εμείς και τα παιδιά μας.

Κατανοούμε την στενοχώρια που μας δημιουργεί η απουσία μας από την κερκίδα των γηπέδων και η αδυναμία μας να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, την ώρα που εκδηλώνουν το ταλέντο τους.

Ο ΓΣΑΠ θα προσπαθήσει να μεταδώσει ζωντανά τους εντός έδρας αγώνες, ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τα κορίτσια μας την ώρα που αγωνίζονται.

Γ. ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ

Ο ΓΣΑΠ έχει σταθεί στην πρωτοπορία του αγώνα που κάνουν όλα τα σωματεία της πόλης για να πείσουμε τις κατά καιρούς Δημοτικές Αρχές ότι έχουν χρέος να δώσουν γήπεδα στην νεολαία της πόλης , ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες του κορονοϊού. Από το 2011 προβάλλουμε αυτό το αίτημα, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα ακούμε μόνο υποσχέσεις.

Οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι στερούν από σημαντικό κομμάτι της νεολαίας της πόλης μας την δυνατότητα της άθλησης.

Τα 700 περίπου παιδιά του μπάσκετ, του βόλεϊ , του σάλας που σήμερα στριμώχνονται στο γήπεδο του Κοντοπεύκου και της Νότου θα μπορούσε να ήταν 1000 ή και παραπάνω, αν υπήρχε το προπονητήριο. Τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη θα είναι σημαντικά, αλλά το σημαντικότερο από όλα θα είναι η ποιότητα ζωής της νέας γενιάς.

Ο ΓΣΑΠ ζητάει από την σημερινή δημοτική αρχή να εντάξει άμεσα στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 την ανέγερση του κλειστού προπονητήριου. Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς σε διάβημα που κάναμε από κοινού τα σωματεία ΓΣΑΠ , ΚΑΠ και ΑΕΑΠ την Πέμπτη 01/10 μας διαβεβαίωσε ότι θεωρεί το αίτημά μας υπερώριμο. Ίδωμεν.

Εμείς από την πλευρά μας δεν θα υποστείλουμε την σημαία του αγώνα. Όπως κάθε πρωϊ ένας υπηρέτης έλεγε στον Ξέρξη «μέμνησο των Αθηναίων», έτσι και εμείς, από εδώ και στο εξής, όλα μας τα δελτία τύπου θα έχουν ως προμετωπίδα την φράση του τίτλου:

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ 2021

Με εκτίμηση

gsap2020

Νεότερη Παλαιότερη