Mε μια μουσική βραδιά καλωσόρισαν οι "Δεσμοί Αλληλεγγύης" τον Ιούλιο

1

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 η εθελοντική ομάδα “Δεσμοί Αλληλεγγύης” πραγματοποίησαν μια μουσική βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και καλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες ατο Cine Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας “Δεσμοί Αλληλεγγύης”:

desmoi_allilegiis

Στο κατάμεστο τοπικό μας θερινό σινεμά, cine Αmarillis, καλωσόρισαν οι Δεσμοί Αλληλεγγύης, τον μήνα Ιούλιο.

Μία συναυλία με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Σία Κοσκινά, Παναγιώτη Πετράκη, Γιάννη Ζουγανέλη και Λάκη Παπαδόπουλο μαζί με τούς υπέροχους μουσικούς τους.

Μία συναυλία πού τήρησε όλους τούς κανόνες ασφαλείας, και σήμανε την μετά covid εποχή.

6

“Είμαστε εδώ” τόνισε στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο Σταύρος Παπαϊωάννου, “επώνυμοι και ανώνυμοι, ενωμένοι με ένα κοινό στόχο. Να εξασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια και την επιβίωση, στον ανήμπορο συμπολίτη μας. Έτσι η παρουσία σας εδώ σήμερα, μας δίνει την βεβαιότητα ότι και εσείς, είστε συνοδοιπόροι μας. Και για αυτό από καρδιάς όλους, σας ευχαριστούμε.”

Στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες ονομαστικά, έναν προς ένα, και τους μουσικούς, ως επίσης και το cine Amarillis, για την ειλικρινή και ανιδιοτελή αυτή προσφορά τους.

7

Επί τρεις ώρες οι καλλιτέχνες ταξίδεψαν και ενθουσίασαν το κοινό, ερμηνεύοντας αγαπημένες κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, που παρέμειναν άφθαρτες στον χρόνο. Και το κοινό παρατεταμένα τους χειροκρότησε εκφράζοντας έτσι την ευχαρίστηση του.

3

Κατά την διάρκεια της παράστασης τον λόγο πήρε η κα Γωγώ Ατζολετάκη καί ο κος Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοί στον καλλιτεχνικό χώρο. Και οι δύο επιπλέον υπογράμμιζαν και ευχαρίστησαν τους Δεσμούς Αλληλεγγύης, για την συνδρομή τους κατά την δύσκολη αυτή περίοδο του κορωνοιου προς όλους τους δοκιμαζόμενους καλλιτέχνες, μουσικούς και ηθοποιούς.

4

Την εκδήλωση έκλεισε η κα Ντίνα Μανωλοπούλου, λέγοντας με την σειρά της τα άπειρα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, στους παλιούς αλλά και στους νέους φίλους, των Δεσμών Αλληλεγγύης, καθώς και σε όλους τούς καλλιτέχνες που με αυτή την προσφορά τους, έδωσαν την δυνατότητα συνέχισης τής δράσης των Δεσμών Αλληλεγγύης. Χαρακτήρισε την βραδιά σαν θρίαμβο του Εθελοντισμού και τής Αλληλεγγύης γιατί η παρουσία όλων σημαίνει  “Συνεχίστε το έργο σας, και εμείς θα είμαστε δίπλα σας”.

Έκλεισε την ομιλία της, με την ευχή, να είμαστε “”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”‘ σε τέτοιες δράσεις, γιατί αυτό είναι η ουσία της δύναμης μας.

5

2

8

107005260_602638400360020_4155958352330749001_n

Νεότερη Παλαιότερη