Γιώργος Οικονόμου: «Άλλος ένας», ή «ένας άλλος»;

oikonomouΓράφει ο Γιώργος Οικονόμου

Εμείς, στη «Νέα Αρχή» για την Αγία Παρασκευή, έχουμε μια ξεχωριστή φιλοδοξία: Θέλουμε πρώτα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και μετά την ψήφο τους. Για να το πετύχουμε αυτό, γινόμαστε κάθε μέρα ένας «άλλος» συνδυασμός, που δεν είναι σαν τους υπόλοιπους, παρά το ότι σεβόμαστε κάθε προσπάθεια συμπολιτών μας να κάνουν κάτι ανάλογο.

Πώς γινόμαστε ένας «άλλος» συνδυασμός; Με πολλούς τρόπους. Θα αναφερθώ σε κάποιους που είναι σημαντικοί κατά τη γνώμη μου:

Είναι προτεραιότητα για μας να απευθυνόμαστε και στον δημότη της Αγίας Παρασκευής που είναι απογοητευμένος από τα κοινά, που έχει αποσυρθεί στο στενό προσωπικό του κύκλο και θεωρεί –όχι αδικαιολόγητα- ότι «όλοι ίδιοι είναι». Μπορεί όλες οι ψήφοι να έχουν την ίδια αξία στην κάλπη, αλλά για εμάς, είναι κατόρθωμα να πείσουμε τον απογοητευμένο, τον οργισμένο, τον μη ενεργό πολίτη της Αγίας Παρασκευής που έχει αποσυρθεί από τα τοπικά κοινά. Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας, τον ακούμε με προσοχή, καταλαβαίνουμε και συναισθανόμαστε τους λόγους για τους οποίους έχει απορρίψει την τοπική δημοτική ζωή στο σύνολό της και πασχίζουμε να τον ενεργοποιήσουμε, μέσα από τη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Διαβάστε τη συνέχεια στην ξεχωριστή ενότητα του Agiaparaskevi-Guide.gr για τις εκλογές > http://agiaparaskevi-guide.gr/ekloges/?p=1246
Νεότερη Παλαιότερη