ΓΣΑΠ: Με επιτυχία το τουρνουά 3Χ3 και αποτελέσματα της αγωνιστικής δραστηριότητας των ομάδων

mini


φωτο: Στιγμιότυπο με την ομάδα των "Μίνι"


Την Κυριακή 10/12/2017, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής και η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής συνδιοργάνωσαν τουρνουά 3Χ3, στο οποίο πήραν μέρος, εκτός από τα αγόρια και τα κορίτσια των ακαδημιών των δύο Συλλόγων και όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της πόλης που ασχολούνται με την καλαθοσφαίριση, στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικού αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ. Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία. Ο αριθμός των παιδιών ξεπέρασε τα 300 και οι γονείς κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροταξιδευτές» που με τους χορούς του έτερψε τους παρευρεθέντες.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, το μέλος του ΔΣ του Δήμου και διευθυντής του 7ου Δημοτικού Γ. Λογοθέτης , ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Α. Σερκεδάκης και το μέλος του ΔΣ Μαίρη Ρίζκ-Καρακατσάνη, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Ε. Χατζοπούλου, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης κ. κ. Σωτηράκου, Τσάρα, Ριζοπούλου, Γκουντάρα, Ξυνογαλά, οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων κ. κ. Σταμάτη, Καλλιαρέκου, Καρανικολάου, Κώνσταντος, Μανουσαρίδη, Κοντογιωργάκη, η υποδιευθύντρια του 5ου Γυμνασίου κ. Οικονόμου, η κ. Α. Μπασακίδου πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι κ.κ. Νεκταρίδης και Μπαλάσκας ως εκπρόσωποι της παράταξης "Αγία Παρασκευή η Πόλη μας" κ.α.


paidia_gsap

Τα παιδιά σε δράση


xorotaxideytes_gsap


Ο Σύλλογος " Χοροταξιδευτές"


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ : 52-46
Δεκάλεπτα: 14-12, 14-8, 12-11, 12-15

Στον αγώνα με τα Μελίσσια η ομάδα μας υστέρησε στον τομέα της ευστοχίας στα σουτ και στις βολές. Οι ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ δεν έλειψαν ούτε οι βολές, στις οποίες το ποσοστό ευστοχίας δεν ξεπέρασε το 40%. Η ομάδα μας έβγαλε καλές άμυνες, έδειξε θέληση και διάθεση για τη νίκη, το προσπάθησε μέχρι το τέλος, αλλά στο  μπάσκετ υπάρχουν και οι «κακές» στιγμές, υπάρχουν και οι ήττες. Ξεχνάμε το χθεσινό αγώνα και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο να τελειώσουμε τον Α’ γύρο με δύο νίκες ώστε να σταθεροποιηθούμε στην 3η  θέση της βαθμολογίας. Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε πετύχει 8 νίκες – 3 ήττες, αποτέλεσμα που θα είναι το καλύτερο την τελευταία τριετία που η ομάδα μας αγωνίζεται στην Α2. Να σημειώσουμε ότι η Γκάνια τραυματίστηκε στο α’ δεκάλεπτο και η ομάδα στερήθηκε των προσπαθειών της το υπόλοιπο του αγώνα. Της ευχόμαστε περαστικά από καρδιάς. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 17/12/17 και ώρα 12:30 στο Κοντόπευκο με την ομάδα του Ανταγόρα από το νησί της Κω.


ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Καραβέλη 5, Σατρατζέμη 6, Αθανασίου 5(1), Κοιλιαρίδη 13(1), Χιώτη 10, Γιαννακοπούλου, Νικολέτου, Κανέλου 13
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος , Στρατάκος): Πεσκατζίου 2, Γκάνια, Γρίσπου 6, Βαμβακά 4, Κλείτσα 11(2) , Πετυχάκη Σ., Πολιτοπούλου 8(2) , Σαπαλίδου , Πετυχάκη Χρ. 11, Αμίτση, Κούκη 4, Δαμουλάκη


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΣΠΟΡΤΙΓΚ–ΓΣΑΠ:    47–41
Δεκάλεπτα :  09-07,  22-11, 30-27, 47-41


Την ήττα γνώρισε η ομάδα των νεανίδων μας στο γήπεδο του Σπόρτιγκ μετά από έναν αγώνα γεμάτο διακυμάνσεις. Το παιχνίδι είχε εικόνα ντέρμπυ από την αρχή, με ένα πολύ άστοχο όμως δεύτερο δεκάλεπτο που στοίχισε στα κορίτσια μας κυρίως σε ψυχολογία! Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με δυναμικό comeback,  το οποίο όμως δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να φέρει τη νίκη. Ευχόμαστε στην ομάδα μας να μπορέσει να βάλει πίσω της το ατυχές ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του απαιτητικού πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας και να συνεχίσει κατακτώντας αυτά που πραγματικά της αξίζουν! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην προπονήτριά τους για την προσπάθειά τους!


Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Αμύντα εντός έδρας (21.45).


ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ(Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι 2,Κάραλη 8(1), Καραμπάτσου 2, Τσαφαρά 16(4), Κουγιάνου, Δανδουλάκη 13, Διαμαντή, Σιδέρη 6, Τσιρογιάννη, Μακρή.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαίτη 2, Χριστοπούλου, Αμίτση 6(2), Σαπαλίδου 8, Τοτώνη,  Κανιαδάκη 8(2), Χριστοδούλου, Πλώτα, Ηρακλείδη,  Κούκη 7, Δαμουλάκη 10(2)


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΟΜΑΔΑ Α: ΕΦΑΟΖ-ΓΣΑΠ: 49-58 ( διεξήχθη στις 07/12 εξ αναβολής)


Δεκάλεπτα: 7-15,14-16,17-10,11-17


Πολύτιμη νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα των κορασίδων μας, απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα ιδανικά σε άμυνα και επίθεση και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 21-31. Το κακό  τρίτο δεκάλεπτο επέτρεψε στον αντίπαλό μας να πλησιάσει στο σκορ και μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο να περάσει μπροστά, όμως κάτω από τις πολύτιμες οδηγίες του προπονητή μας, η ομάδα μας με πάθος στην άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή τους, αλλά  και στις δύο ομάδες για το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν.


ΕΦΑΟΖ (Ζαμπακόλας-Αργύρη): Καραματσούκη, Μπαλαγιάννη, Τσάτση, Δάφνη, Ντότσι, Τσαγγαριώλου, Καστανιά, Γκιντώνη, Φελέκη, Λιώντου, Κουτσιάφτη, Μουτερέ.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Πατσατζή, Κωλέτση, Ζανίκα, Λιλικάκη, Δασκαλοπούλου, Γεωργοπούλου .


ΟΜΑΔΑ Α: ΓΣΑΠ-ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: 49-28 (διεξήχθη στις 09/12)


Δεκάλεπτα:14-5,22-6,3-11,10-6


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μας, νικώντας εύκολα έναν μαχητικό αλλά υποδεέστερο αντίπαλο. Στον απολογισμό του πρώτου γύρου η ομάδα μας είναι 4η με17β ( 7 νίκες - 3 ήττες ), ισόβαθμη με τον 3ο Προμηθέα. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και τους προπονητές για την έως τώρα πορεία τους, που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι με περισσότερη και πιο έντονη δουλειά ,θα έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια.


Στην έναρξη του 2ου γύρου, υποδεχόμαστε τον αήττητο ΑΟΚ  Αναγέννησης  Γραμματικού το Σάββατο  16/12 στις  19:30.


ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Γεωργοπούλου.
ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ(Παπαμιχάλης): Κωνσταντοπούλου Κ, Κωνσταντοπούλου Ε, Αλέσι, Σκουρλή, Ιάκου, Κολοντούρη, Κιούση, Καβούδη Κ, Στεργίου, Καβούδη Δ.


ΟΜΑΔΑ Β: ΓΣΑΠ-ΠΑΟ : 39-48
Δεκάλεπτα:11-8,13-13,9-13,6-14


Πολύ ανταγωνιστικές οι αθλήτριές μας πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά οι απουσίες λόγω τραυματισμών τριών συμπαίκτριών τους καθόρισαν την εξέλιξη. Αυτό φαίνεται και από τα δεκάλεπτα, όπου υπερτερήσαμε στο πρώτο, φέραμε ισοπαλία στο δεύτερο, υποχωρήσαμε λίγο στο τρίτο και στο τέταρτο δεν είχαμε πια δυνάμεις. Η ομάδα την επόμενη Κυριακή έχει αγωνιστικό ρεπό και θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση με το νέο έτος το Σάββατο 13/01/17 και ώρα 12.00 στο γήπεδο της Ζοφριάς για να αντιμετωπίσει την Β ομάδα του Εύνικου. Καλές γιορτές!


ΓΣΑΠ(Ραρής): Στρατηγού, Λάμπρου, Λυραντζάκη, Γιαννακού,  Λαΐνα, Κάκκου, Χριστοπούλου, Βαρλάμη, Φυρίγου


Δ. ΜΙΝΙ: ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΓΣΑΠ: 34 - 46


Οκτάλεπτα: 5-10, 8-6, 10-8, 6-14, 5-8


Στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου βρίσκεται η ομάδα Μίνι  του Συλλόγου μας μετά την έκτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου όπου το σκορ ήταν 23-24, όμως μετά από πολύ καλή άμυνα στα δύο τελευταία οκτάλεπτα και  αυτοπεποίθηση στην επίθεση, η ομάδα μας έφθασε σε μία μεγάλη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας για την αποφασιστικότητά τους και το πάθος τους για νίκη καθώς επίσης στο προπονητή μας για την καθοδήγηση. Τη νίκη την αφιερώνουμε στην αθλήτρια της ομάδας μας Νάσια Σταμάτη η οποία αποχώρησε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού στο τρίτο οκτάλεπτο. Πολλές ευχές για περαστικά ! Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο Κλειστό Χολαργού με τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Κυριακή 17/12/17 στις 10:30).


ΓΣΑΠ (Ραρής):  Χριστοπούλου, Κανιστρά, Λυραντζάκη, Τριανταφύλλη, Σταμάτη, Δασκαλάκη, Βασιλειάδη, Πολυμένου, Κατωμέρη, Λιάρου, Παγίδα, Καφετζή.
ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Χατήρας): Λασκαρίδη, Χατήρα, Κουκουζέλη, Φελούρη, Αραβανή, Πασχάλη, Φιλιππάκη, Κουτσοπούλου, Γεωργοπούλου, Παλάσκα, Παναγωπούλου.


Ε. ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΑΣ


Με Κρόνο Γέρακα


Τρίτος φιλικός αγώνας για την ομάδα μας των Junior και τρίτη καταπληκτική εμφάνιση των μικρών αθλητριών μας. To Σάββατο 09/12 διεξήχθη ένας ακόμη φιλικός αγώνας με αντίπαλο αυτή την φορά την ομάδα του Κρόνου Γέρακα, στο κλειστό γήπεδο του Κοντόπευκου. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση της Λάουρας  Νιτουλέσκου, απέδειξαν για ακόμη μια φορά το πόσο ανταγωνιστικές είναι ακόμη και όταν παίζουν με μεγαλύτερες σε ηλικία αντιπάλους, δείχνοντας σε όλους μας το πόσο σωστά αφομοιώνουν τα μυστικά του μπάσκετ. Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή της ομάδας του Κρόνου Γέρακα  Γιώργο Γεωργακόπουλο για την διεξαγωγή ενός πραγματικά συναρπαστικού φιλικού αγώνα. Ο αγώνας αυτός σε συνδυασμό με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/12 «Όλη η  Πόλη μια γειτονιά» χάρισαν στις αθλήτριες των Junior ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο.


ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Λάγγα, Οικονομάκου, Λιοντάκη, Μπόμπου,  Σάββα, Μαντζαφίνη, Οικονόμου, Κεχρή, Τσαλούρη, Τούτση, Μηλιώνη, Γιαννακοδήμου, Παπαδοπούλου, Βερτοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη