Νίκη για τις Γυναίκες του ΓΣΑΠ και 2ος Διαγωνισμός Βολών

gynaikes

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ - ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 75-54

Δεκάλεπτα: 21-14, 14-14, 21-16, 19-10

Νίκη για την ομάδα μας που βαθμολογικά την ξανάφερε στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με Ίκαρο και Σπόρτιγκ, ενώ ο Φάρος λόγω του ρεπό, βρέθηκε στην δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τους τρεις πρωτοπόρους. Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε θρίλερ, λόγω της ισοδυναμίας των τεσσάρων ομάδων, με τον Φάρο να έχει  προβάδισμα λόγω θεωρητικά καλύτερου προγράμματος στη συνέχεια.

Όσον αφορά τον αγώνα με την ουραγό ομάδα της Τρίπολης, η οποία είναι αξιέπαινη για την προσπάθειά της, να σημειώσουμε τον χρόνο που πήραν οι «μικρές» Κούκη και Αμίτση, με την Καράμπελα να επανεμφανίζεται μετά από ενάμιση μήνα λόγω τραυματισμού και την  νεάνιδα Γρύλλια να παίρνει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στην ομάδα γυναικών.

Για την ομάδα μας τώρα, ευχόμαστε πρώτα υγεία και στην συνέχεια καλά αποτελέσματα στα καυτά ντέρμπι που ακολουθούν με όλους τους συν-πρωτοπόρους, ξεκινώντας από αυτό της επόμενης Κυριακής 05/03 με τον Φάρο στον Κερατσίνι (ώρα 19:30). ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Καμμένου 13(1), Κοντογιάννη 4, Κλείτσα 22(4), Ψωμά 5, Πολιτοπούλου 14, Τριχά, Πετυχάκη 2, Αμίτση, Κούκη 11, Καράμπελα 2, Γρύλλια.
ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπαρουξή): Ντρέβου 4, Μπέκα, Μοσχοπούλου 24(3), Μπαλή, Μπαρουξή 17, Κωτσιοπούλου, Τζανή 9

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ

Συνεχίστηκε ο 2ος προκριματικός γύρος του Διαγωνισμού Βολών των κοριτσιών των υποδομών μας, παρά τις απουσίες λόγω τριημέρου. Νικήτριες αναδείχθηκαν η Κωνσταντίνα Σινάνογλου από τα  juniors, η Αναστασία Κανιστρά από τα μίνι και η Μαριάννα Λούκα από τις παγκορασίδες. Τα δώρα προσέφεραν τα καταστήματα:

Α) ELECTRONET Τσαλαμίδας, Αγ.Τριάδος 15
Β) Καθαριστήρια Φώτης Λαμπρόπουλος Αγίας Τριάδος 20 και
Γ) PHOTO STUDIO EXPERTS Αγ.Ιωάννου 24.

Την Κυριακή 12/03 στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑΠ-ΙΚΑΡΟΣ (ώρα 20:00) θα γίνει ο 3ος προκριματικός και στον αγώνα ΓΣΑΠ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ την Κυριακή 02/04 (ώρα 12:00) θα γίνει ο μεγάλος τελικός.
Νεότερη Παλαιότερη