Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση: Επί των τύπων των ήλων, σύντροφοι!

spyroudi-1

> Συνεργασία, λέει, με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αντί 64.000 ευρώ για...τίποτα χειροπιαστό. Μήπως για...αέρα κοπανιστό;

katerinaΘα προσπαθήσει, λέει, να υλοποιήσει το στρατηγικό σχεδιασμό της Αγίας Παρασκευής.


Γιατί άραγε, η "Νικηφόρα" διοίκηση που τον δημιούργησε και τον παρουσίασε με τυμπανοκρουσίες πριν λίγους μήνες στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, δεν είναι ικανή να τον υλοποιήσει μόνη και χωρίς συνεταιράκια;


Φοβάμαι, Αγιοπαρασκευιώτες συνδημότες και συνδημότισσες, ότι όλα αυτά τα βαρύγδουπα φούμαρα των "κομβικών στιγμών" για το δήμο μας, είναι κομβικές σπατάλες κόστους 64.000 ευρώ και ποιος ξέρει, πόσων ακόμη έκτακτων χιλιάδων ευρώ, που θα έχουν παρουσιαστεί στην πορεία. Λεφτά υπάρχουν σύντροφοι!



>Συνεργασία, λέει, με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αντί 64.000 ευρώ.


Θα προσπαθήσει, λέει, να υλοποιήσει το στρατηγικό σχεδιασμό της Αγίας Παρασκευής, ένα σκέλος της οποίας είναι η διάσωση του αστικού πρασίνου.

Μα για ποια διάσωση αστικού πρασίνου μιλούν οι "ποιητές" της "νικηφόρας" διοίκησης της πόλης μας, όταν πριν από λίγες ημέρες έδωσαν εντολή και "εκτελέστηκε" αιωνόβιο πεύκο στο Στρατόπεδο Σπυρούδη-Πάρκο Σταύρος Κώτσης, ακριβώς έξω από τη γραμματεία των Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής; Είναι τα ίδια άτομα που, ως αντιπολίτευση τότε, δικαίως διαμαρτύρονταν για τις κοπές των δένδρων στην οδό Αγίου Ιωάννου και σε άλλους δρόμους της πόλης μας. Τώρα περπατούν στα ίδια στρεβλά και σκοτεινά μονοπάτια, λανθασμένων επιλογών και εγωιστικά αλαζονικών αποφάσεων με προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου μας.



Τα πεύκα δεν τα κόβουμε, σύντροφοι, αν δεν είναι τελείως ξερά και άρρωστα. Αυτό που κόπηκε ήταν υγιέστατο.

Τα μεγάλα και εγκάρσια κλαδιά του, θα μπορούσαν να στηριχτούν από ειδικό συνεργείο (βλέπε Πλατεία Τσαγκαράδας Πήλιο).


Αγιοπαρασκευιώτες συνδημότες και συνδημότισσες, κάνετε μια βόλτα στο στρατόπεδο Σπυρούδη για να θέσετε το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων. Μόνο μην περιμένετε να δείτε τους "εγκληματίες". Δεν είναι από αυτούς που ξαναγυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος.


spyroudi-2 spyroudi-3 spyroudi-4
Νεότερη Παλαιότερη