ΓΣΑΠ: Το ροζ φύλλο μόνο στα ΜΙΝΙ

gsap18-11

Α. ΑΟ ΦΑΡΟΣ - ΓΣΑΠ: 56-51

Δεκάλεπτα: 13-18, 18-12, 15-12, 10-09

Επώδυνη ήττα για την ομάδα μας όσον αφορά τον τρόπο που ήρθε. Κάναμε ιδανικό ξεκίνημα με όμορφο μπάσκετ μέχρι το 8΄(07-16). Εκεί κάπου άρχισαν οι επιπόλαιες ενέργειες και αντί να τελειώσουμε το α΄ δεκάλεπτο αυξάνοντας τη διαφορά κλείσαμε με κόπο στο (13-18). Στο β΄ δεκάλεπτο επί 6΄ δεν πετύχαμε πόντο και ο αντίπαλος έκανε ένα σερί 13-0. Στο τέλος του β΄ δεκαλέπτου η ομάδα ξύπνησε και με πολύ κόπο κλείσαμε στο ημίχρονο με σκορ (30-31). Η εξέλιξη αυτή μετέτρεψε το ματς σε ντέρμπυ, με τις αντίπαλες να παίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία και τους διαιτητές να ανέχονται το σκληρό παιχνίδι τους. Επί πλέον έπαιξαν σοβαρό ρόλο οι απουσίες βασικών αθλητριών λόγω τραυματισμών (Τσιαδή, Χαρίτου) ενώ η Λωσταράκου που επανήλθε μετά τον τραυματισμό της, είχε μόνο δύο προπονήσεις στα πόδια της. Έτσι η κούραση προκάλεσε λάθη και αστοχίες με φυσιολογικό αποτέλεσμα την ήττα. Ευχόμαστε στα κορίτσια να συνέλθουν γρήγορα, σωματικά και ψυχολογικά, για να αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδό μας τον Πανιώνιο με ψηλά το κεφάλι.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ (Λειβάδης): Καρακασίδου, Βράκα, Σάλιαϊ 11 (2), Αθανασίου 8(2), Γκριτζά 16, Τσέρου 15, Πετράκη 4, Κουταλιανού 1
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα 4, Κοντογιάννη 6, Κανιαδάκη, Βελούδου 7(1), Λωσταράκου, Καζαντζίδου 10, Καράμπελα, Γιουκάκη 22(4), Κούκη, Μερισιώτη 2.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ: 48-37

Δεκάλεπτα : 15-12, 17-6, 4-7, 12-12

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι νεάνιδες, με αντίπαλο την ομάδα του Αμύντα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι αθλήτριές μας ξεκίνησαν χαλαρά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούν γρήγορα εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια του αγώνα προσπάθησαν πολύ στην άμυνα και δυσκόλεψαν την αντίπαλη ομάδα, όμως η κακή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και οι βεβιασμένες επιλογές, δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να πλησιάσουμε στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Με αυτή την αγωνιστική ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Νεανίδων, με απολογισμό για την ομάδα μας 5 νίκες και 1 ήττα και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην βαθμολογία. Πολύ θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουμε την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας 2008 (Ηλιούπολης Γ’, 20:45).

ΑΜΥΝΤΑΣ (Πομόνης): Καραδήμου Μ., Γκόκου, Κακκαβά, Παπαθανασίου 4, Σταθοπούλου, Πατσιώτη, Τομάν 1, Χονδρουλάκη 15 (1), Καραδήμου Ε., Κοβάλσκα 17, Πάλι 2, Ντάνου 9 (2).
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Μαμαλίγκα 1, Λούκα 2, Δασκαλάκη 2, Κούκη Ελ., Κοκκινοβασίλη 2,  Περβανά 5 (1), Κανιαδάκη 13(1), Κούκη Ειρ. 8, Τραυλού, Καράμπελα 4.

gsap_logo

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ - ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ : 28-63

Δεκάλεπτα : 08-08,11-21,03-21,06-13

Με πολύ καλή ψυχολογία και σωστή άμυνα  ξεκίνησαν τα κορίτσια μας τον αγώνα και το πρώτο δεκάλεπτο μας βρήκε με ισοβαθμία 08-08 . Ο ίδιος δυναμισμός ακολούθησε και στην αρχή του δεύτερου δεκάλεπτου, όμως γρήγορα τα λάθη έγίναν αρκετα και τόσα πολλά ώστε να μας αφήσουν πολύ πίσω .Το ίδιο ακολούθησε και σε όλη τη διάρκεια του   δεύτερου ημιχρόνου αφήνοντας μας πίσω με τελικό σκορ 28-63.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 12-12-2015 στις 15.15 , στο γήπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας με την ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, ναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Παπαμελετίου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.
ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ (Συριοπούλου): Λαλέογλου, Γαβριηλίδη, Σκαλουμπάκα, Σπυράτου, Πρένγκα, Αγρή, Τόλη, Γαβριηλίδη, Πελέκη Ε, Πελέκη Δ, Κουρίχ.

Δ. ΜΙΝΙ: ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡ. - ΓΣΑΠ: 23-52

Δεκάλεπτα: 6-10,4-20,1-6,12-16

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των μίνι στα Καλύβια. Αν και η ομάδα μας δεν ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα, ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, με την διαφορά να μεγαλώνει
πολύ στο δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι έως το τέλος του. Άσχημη στιγμή ο τραυματισμός της αθλητριάς μας Βένιας Κωλέτση. Της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 13/12/15 στις 11:00 πμ στο γήπεδο του Πικερμίου με τον ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΕΤΟΣ.

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡ (Αναγνώστου): Καζούρη, Γεωργακοπούλου Δ, Αγάλου, Κυριακάκη Α, Μουσάκου, Γεωργουσοπούλου Α,Μπαλταδοπούλου, Νικολή, Σαλπασαράνη Ι, Σαλπασαράνη Α Χαρωνιτάκη, Γεωργουσοπούλου Π, Πετεινέρη, Βασταρδή, Κυριακάκη Ν.
ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Κωλέτση, Γιαννακού, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου,
Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.
Νεότερη Παλαιότερη