Νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

logospayΝέος πρόεδρος του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού)  εξελέγει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ο οποίος διαδέχτηκε τον Νίκο Χαρδαλιά.

Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΠΑΥ οι δύο συνυποψήφιοι Βασίλης Βαλασόπουλος (Δήμαρχος Ηλιούπολης) και Ηλίας Αποστολόπουλος (Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού) ισοψήφισαν.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με κλήρο.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος  (επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ζωγράφου), τακτικό μέλος ο Θανάσης Ηλιόπουλος (δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας) και αναπληρωματικό μέλος ο  Θεόδωρος Γρίβας (δημοτικός σύμβουλος Κορωπίου) .

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που με τίμησαν εκλέγοντάς με Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το δημιουργικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης και του Προέδρου της, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για το καλό του Υμηττού και όλων των πολιτών.”δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.

Μέλη του ΣΠΑΥ, σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης - Υμηττού, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου – Χολαργού.

neos proedros spay

Τα μέλη της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής, από αριστερά: Αθανάσιος Ηλιόπουλος, Κωστής Παπαδόπουλος (απερχόμενος Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης), Θεόδωρος Γρίβας, Βασίλης Βαλασόπουλος (Πρόεδρος) και Παναγιώτης Αγγελόπουλος (Αντιπρόεδρος).

Νεότερη Παλαιότερη