Αποτελέσματα αγώνων του ΓΣΑΠ

2015 03 03_4517

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣΑΠ 63-58 (56-56)

Δεκάλεπτα: 17-08, 18-19, 12-21, 09-08, 07-02 (παράταση)

Κακός δαίμονας αποδείχτηκε η ομάδα της Πεύκης για την ομάδα μας αυτή τη χρονιά. Χάσαμε και χθες από την αντίπαλη ομάδα, η οποία αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε πολύ νευρικά με απίστευτη αστοχία και κακή άμυνα, έτσι ώστε στο 9’ του α’ δεκαλέπτου το σκορ ήταν 17-03 σε βάρος μας! Στο τελευταίο λεπτό πετύχαμε πέντε πόντους, οι οποίοι ήταν ευεργετικοί για την ανάκαμψη της ομάδας. Πράγματι επιθετικά τα πήγαμε καλά, πετύχαμε 19 πόντους στο β’ δεκάλεπτο, δεχθήκαμε όμως 18 και έτσι μπήκαμε στο β’ ημίχρονο με μειονέκτημα 8 πόντων. Στο γ’ δεκάλεπτο η ομάδα έπαιξε άριστα σε άμυνα και επίθεση και περάσαμε στο δ’ δεκάλεπτο με έναν πόντο μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς ο επιθετικός ρυθμός της ομάδας έπεσε, έγιναν λάθη συνεχόμενα και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 56-56. Στο πεντάλεπτο της παράτασης επαναλήφθηκε το φαινόμενο του α’ δεκαλέπτου με συνεχόμενα άστοχα σουτ και άστοχες βολές και έτσι χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους φετινούς στόχους της ομάδας, Στην βαθμολογία παραμένουμε πρώτοι με δεύτερη την Πέυκη και τρίτο τον Αμύντα διότι υπάρχει τριπλή ισοβαθμία (32 βαθμοί) στην οποία υπερτερούμε. Η συνέχεια του πρωταθλήματος προβλέπεται συναρπαστική.

ΠΕΥΚΗ : Προπονητές : Κοντομηνάς, Ψυχουντάκης

Γαλιατσάτου 6(1), Κουρέτση 9, Καλατζή, Τσουμάνη 7, Μονογυιού, Κεμαβόρ 14(1), Γιακουμάτου 4, Παπάδη, Πετυχάκη 10(1), Βλάχου 2, Χαΐκάλη 8, Ψωμά 3(1).

ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 12, Γκάνια, Χαρίτου5(1), Τσιαδή 4, Κούκη, Βελούδου 6, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 12, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 17(2), Λαψάνα, Μερισιώτη.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΓΕΡΑΚΑΣ : 35 – 50

Δεκάλεπτα: 06-20, 09-06, 15-11, 05-13

Θετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν τα κορίτσια μας στον αγώνα με τον Γέρακα. Η ομάδα ήταν λιγότερο αγχωμένη από τις προηγούμενες αγωνιστικές και με καλύτερο επίπεδο συνεργασίας χωρίς όμως να αποφευχθούν οι λάθος μεταβιβάσεις που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Πιο οργανωμένα σε επίθεση και άμυνα έπαιξε στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να μειώνεται στους 7 πόντους, όμως στο δ’ δεκάλεπτο είχε επιθετική αφλογιστία και δίκαια ηττήθηκε. Χρειαζόταν περισσότερη προσπάθεια και συγκέντρωση, αλλά και τύχη η ομάδα μας για να πλησιάσει στην νίκη.


ΓΣΑΠ:   Προπονητής: Πλαγιαννάκος

Λαψάνα 17, Λούκα, Κανιαδάκη 3(1), Τραυλού 1, Κούσινα 4, Κούτρη , Σιγιώργη , Σταθέλου , Ασημακοπούλου 10, Κούκη , Καράμπελα , Μπόλτση

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:  Προπονητές: Σιλιώγκας

Γαβριελάτου 4(1) , Στεργίου , Δαμουλάκη 12(2), Σκούρα 18(2), Πετρόγιαννη , Γκόσιου, Αγιασοπούλου , Μελαχροινίδη 11, Διακάτου, Τότση 5, Δερμοσινόγλου , Βιντζηλαίου

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:  43 – 57

Δεκάλεπτα :11-12, 10-13, 07-14, 15-18

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν πολύ καλύτερη από το αντίστοιχο παιχνίδι του Α’ γύρου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια μας έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το κακό ξεκίνημα όμως της τρίτης περιόδου δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τη νίκη. Ύστερα μάλιστα και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, η ομάδα μας χρειάζεται μόνο τη νίκη το προσεχές Σάββατο στο Γέρακα για να παραμείνει στην κατηγορία. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!

ΓΣΑΠ: (ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ) ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΠΛΩΤΑ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΣΦΗΚΑ, ΚΑΡΤΑΚΗ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ, ΚΟΥΚΗ, ΛΑΧΑΝΑ)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: (ΑΓΓΕΛΗ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΚΛΑΔΑ, ΜΑΡΙΝΗ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΤ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Α., ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Ν., ΠΑΠΠΑ, ΦΑΣΟΥΡΑ,  ΔΑΚΙΔΗ.
Νεότερη Παλαιότερη