Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

arkades-2

Μέσα σε μια ζεστή, χαρούμενη και κεφάτη ατμόσφαιρα έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αξίζει να αναφέρουμε την πολυετή προσφορά του Συλλόγου Αρκάδων στην πόλη και ιδίως όσον αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα με εξαιρετικές εκδηλώσεις καθ'όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους.

arkades-1Ο πρόεδρος του Συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Λογοθέτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα κάνοντας παράλληλα μια επιγραμματική τοποθέτηση στη δράση των Αρκάδων την περασμένη χρόνια όπως η υποστήριξη διάφορων κοινωνικών πρωτοβουλιών του δήμου ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό μέσα σε ένα πνεύμα θετικού προσήμου για την παρουσία του Συλλόγου απηύθυναν οι αρκάδες Γιάννης Σταθόπουλος (δήμαρχος Αγίας Παρασκευής), Βασίλης Γιαννακόπουλος (τ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, δημοτικός σύμβουλος), Αλέξης Μουστόγιαννης (δημοτικός σύμβουλος) και ο Ανδρέας Γκιζιώτης.

Παρόντες επίσης και στελέχη της διοίκησης όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Σιδέρης.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο Σύλλογο και ακόμη καλύτερες πολιτιστικές δράσεις / πρωτοβουλίες.

arkades

 
Νεότερη Παλαιότερη