Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με πρωτοτυπίες από το Σύλλογο Κοντοπεύκου

konto-2

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με αρκετές πρωτοτυπίες πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κατοίκων Κοντοπεύκου - Πευκακίων - Παραδείσου στο φιλόξενο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου είχαν διαμορφώσει το χώρο εξαιρετικά ενώ τα τραπέζια ήταν στολισμένα με όμορφες μιμόζες.

konto-1

Σε κάθε τραπέζι είχε τοποθετηθεί ειδικό έντυπο στο οποίο όπως σημείωσε στο χαιρετισμό της η νέα πρόεδρος του Συλλόγου, Βούλα Κουτσογιάννη, μπορούσαν οι παριστάμενοι να σημειώσουν τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις τους για τα θέματα της γειτονιάς. Σκοπός της κίνησης αυτής να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων και παράλληλα τα αιτήματα που θα συγκεντρωθούν να επεξεργασθούν από το Σύλλογο και να προωθηθούν στο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής. Επιπρόσθετα η κ. Κουτσογιάννη στάθηκε τόσο στο «Περιβαλλοντικός» όσο και «Πολιτιστικός» που προσδιορίζουν το Σύλλογο από το ξεκίνημά του.

Κατόπιν το λόγο έλαβαν τόσο ο προηγούμενος πρόεδρος Γιώργος Ματσούκας που τόνισε ότι πρέπει οι δημότες να μετέχουν και να ενδιαφέρονται για όλα τα θέματα όσο και ο παλαιότερος πρόεδρος, Μιχάλης Γαβράς που θυμήθηκε τα πρώτα βήματα στις αρχές του 2000 αλλά και τα πρόσωπα που προσέφεραν στην προσπάθεια όπως ο αείμνηστος Γιάννης Βουτσινάς κι έκανε λόγο για ένα καλό ΔΣ που έχει αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

konto-4

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας με το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να λαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι, πιο μεγάλο κι από το δημαρχείο όπως σχολίασε σε πηγαδάκι ο Στέφανος Μπακογιάννης από την Αναγέννηση Πευκακίων.

konto-3

Τέλος η σκυτάλη δόθηκε στη Βυζαντινή χορωδία που αφού τραγούδησε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, συνέχισε με διαλεκτές επιλογές όπως το «Τ' Αλάτσατα» και το «Μια Σμυρνιά».

Παρόντες ακόμη στελέχη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων / συλλογικοτήτων.

konto-5
Νεότερη Παλαιότερη