Ώρα για χορό! Ώρα για δράση! Ώρα για Danceaction!

polyzouΣτη Σχολή Χορού Dance Αction by Anna Polyzou  μαθαίνετε γρήγορα και εύκολα τους χορούς που επιθυμείτε.

Σε ένα μοντέρνο, ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο παρέχονται μαθήματα χορού χωρίς άγχος και πίεση από την πλέον έμπειρη και φημισμένη δασκάλα χορού, συνδημότισσά μας Αννα Πολύζου και τους συνεργάτες της, πιστοποιημένους για τις γνώσεις τους  και ταυτόχρονα φιλικούς και ευχάριστους.

Ο χορός είναι ο πιο διασκεδαστικός και ωφέλιμος τρόπος να γυμναστεί κανείς. Σμιλεύει το σώμα, συσφίγγει τους μύες και ταυτόχρονα δυναμώνει την καρδιά και τους πνεύμονες.

Βελτιώνει τη συγκέντρωση, μειώνει το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

Βελτιώνει την κοινωνική ζωή δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούριες φιλίες.

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί την αίσθηση της σωματικής και ψυχικής ευφορίας και ενέργειας.

Στην Dance Αction by Anna Polyzou διδάσκονται:

Latin,

Ballroom,

Argentine Tango,

Flamenco,

Belly dancing,

Hip Hop – R&B,

Capoeira,

Rueda de Casino,

Brazilian Zumba,

και Ελληνικοί χοροί.

Μέσα από τον χορό, όχι μόνο οι ενήλικοι αλλά και τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τη σωματική άσκηση διασκεδάζοντας.

Παράλληλα ο χορός συμβάλλει και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, ενισχύει την κοινωνικότητα και την αυτοπεποίθησή του, διδάσκει τον σεβασμό προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό του και του μαθαίνει την έννοια της πειθαρχίας. Επίσης, το παιδί μαθαίνει να συγκεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο στόχο, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του ενώ παράλληλα βελτιώνεται η μνήμη του.

Η Σχολή Χορού Dance Αction by Anna Polyzou (τηλ: 210 - 600.99.20) κατανοώντας τη δύσκολη συγκυρία και θέλοντας πρώτα από όλα να δοθεί στα παιδιά μια υγιής / δημιουργική διέξοδος από το καθημερινό τους άγχος προσφέρει ειδική έκπτωση στα δίδακτρα -50% για αγόρια ηλικίας 4-16 ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αννα Πολύζου φημίζεται για την εμπειρία της με τα παιδιά αλλά και τις επιτυχίες που έχει ως Σχολή Χορού σε μεγάλους διαγωνισμούς.


Σπεύσατε! Η πίστα είναι ελεύθερη, τα φώτα αναμένα και μια από τις καλύτερες και πλέον γνωστές δασκάλες χορού, η Αννα σας περιμένει!

 

danceaction
Νεότερη Παλαιότερη