«Συγχαρητήρια» κε Παπαμιχαήλ. Πόσα λάθη θα κάνετε ακόμη;

xeirokrotima

Η ιστοσελίδα μας αισθάνεται την ανάγκη να «ευχαριστήσει» τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ που κερνάει κουραμπιέδες με χρήματα των δημοτών το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού του Προσώπου (ας είναι και € 20,00, ηθικό είναι το ζήτημα), για την πρόσκληση που μας απηύθυνε μόλις χθες να παραβρεθούμε ως ΜΜΕ στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρούσε σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 στο χώρο του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής.

Εμείς ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση και περιμέναμε υπομονετικά την έναρξη της συνέντευξης παρότι είχε ήδη καθυστερήσει να ξεκινήσει πάνω από 40 λεπτά. Oταν τελικά ήταν έτοιμος ο πρόεδρος, με έκπληξη και δυσαρέσκεια διαπιστώσαμε πως  στη συνέντευξη τύπου σε ένα ακατάλληλο λόγω στενότητας χώρο, ήταν παρών (ως καλεσμένος του) δημοτικός υπάλληλος με την κάμερα του να τον βιντεοσκοπήσει για λογαριασμό τοπικού μέσου (με πλήθος καταγεγγραμένων καταγγελιών δημοτικών συμβούλων ότι του ανήκει και που έχει λάβει σειρά απευθείας αναθέσεων από το δήμο Αγίας Παρασκευής), η οποία ανήκει σε επιχείρηση μαζί με τη κατά δήλωσή της, διαχειρίστρια του μέσου, σύζυγό του, τη στιγμή που έχουμε εγγράφως από τις υπηρεσίες τους ότι δεν έχουν λάβει από τα αντίστοιχα υπηρεσιακά συμβούλια άδεια για ιδιώτευση.

Λόγω των παραπάνω εξαναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε διαμαρτυρόμενοι για την όλη κατάσταση καθώς δε συμπράττουμε σε συνεντεύξεις που μας προσβάλλουν κατάφωρα ως επαγγελματίες. Μέχρι εκείνη την ώρα κανένας άλλος εκπρόσωπος τοπικού ΜΜΕ δεν είχε παρουσιαστεί.

Τελικά οι νόμοι σε αυτή τη χώρα τηρούνται μόνο για απευθείας αναθέσεις στους εαυτούς μας; Εσείς τι λέτε κ. Παπαμιχαήλ;
Νεότερη Παλαιότερη