Ο Σύλλογος Τσακού έκοψε την πίτα του, μοίρασε δώρα και βρέθηκε σε μεγάλα κέφια

tsakos-pita-3

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού σε γνωστή ταβέρνα της γειτονιάς στην Αγία Παρασκευή.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο κάλεσμα του δραστήριου Συλλόγου γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα που αποδείχθηκε πολύ μικρή.

tsakos-pita-5

Ο πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό εξαίροντας την προσφορά αρκετών συνδημοτών μας προς το Σύλλογο. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε τη συμβολή του Συλλόγου και στάθηκε στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για τη γειτονιά, ο τ. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος ο οποίος επαίνεσε τα μέλη του Συλλόγου για την προσφορά τους, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιαμπάς εκ μέρους της «πόλης μας», ο Ανδρέας Γκιζιώτης, ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και ο Σωτήρης Ησαΐας με τη δεύτερη ιδιότητα του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας.

tsakos-pita-1

Την πίτα ευλόγησε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης ενώ κληρώθηκαν δεκάδες δώρα, προσφορά επαγγελματιών της πόλης.

Παρόντες ακόμη η υποψήφια βουλευτής Β΄Αθήνας με τους ΑΝ.ΕΛ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου - Πανάγου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργαρίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, η πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψιχόρη Γκιόκα, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Γιάννης Σιδέρης, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Ελισάβετ Πετσατώδη, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Πάνος Γκόνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης και Κώστας Κρητικίδης, ο τ. δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος οικονομικών Τίμος Κωστόπουλος, η πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Αύρα Μπασακίδου και  η τ. πρόεδρος Σούλα Θεοδώρου, ο τ. Συμπαραστάτης του Δημότη Στρατής Γραμματίδης, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης Δημήτρης Σουσούδης.

Στη συνέχεια η σκυτάλη δόθηκε στον Τάκη Κωνσταντακόπουλο και την ορχήστρα του, ο οποίος για άλλη μια φορά ξεσήκωσε τους παρισταμένους τόσο με τις ποιοτικές επιλογές του, όσο όμως κυρίως με τη δική του ξεχωριστή ερμηνεία.

Οφείλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους ακούραστους εργάτες του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Βασίλη Σαββίδη, το γραμματέα Τάσο Μίχα και τα μέλη του ΔΣ Ιωάννα Κουτσουρά, Δημήτρη Μπεθάνη, Παναγιώτα Σκόνδρα και Σταυρούλα Ζουμή, καθώς μας προσέφεραν μια εξαιρετική βραδιά και μια καταπληκτική φιλοξενία.

tsakos-pita-2  tsakos-pita-4
Νεότερη Παλαιότερη