Μετά το Σινέ Σχολείο, κινδυνεύει και η γιορτή της Πολιούχου. Την έκοψε η Περιφέρεια

Agia Paraskevi

Μετά την αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής να λειτουργήσει το Σινέ Σχολείο σύμφωνα με το νόμο ώστε να μπορούν τα αρμόδια όργανα να γνωμοδοτήσουν θετικά, μια ακόμη "σφαλιάρα" έρχεται από την Περιφέρεια Αττικής η οποία όπως πληροφορηθήκαμε δεν ενέκρινε τη δαπάνη για τη συνηθισμένη "ιερή δεξίωση" που γίνεται κάθε χρόνο για να τιμηθεί η Αγία Παρασκευή στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη στο Κοντόπευκο.

Όπως μπορέσαμε εν μέσω διακοπών να ακούσουμε και κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ η Περιφέρεια έκοψε τη γιορτή διότι τα χρήματα που είχαν προβλεφθεί, ξοδεύθηκαν στις εκδηλώσεις του Ιόλα και τα αναγκαία εκεί έξοδα όπως κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες απευθείας αναθέσεις που είχαμε εντοπίσει.

Με ποιο άραγε αιτιολογικό έκοψε η Περιφέρεια την 7η και 8η αναμόρφωση του προϋπολογιμού μέσα στις οποίες ήταν και η εορτή της Πολιούχου;

Τι αναφέρει στην απάντησή της;

Ποια άλλα έξοδα δεν μπορούν να καλυφθούν;

Όσο για τη γιορτή της Αγίας Παρασκευής ακούγονται αρκετά ως προς το πως μπορεί να διοργανωθεί όπως η κάλυψη των εξόδων του φαγητού από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη ή της μουσικής με κάποια δωρεάν συμμετοχή. Μάλιστα δεν έλειψε και το χιούμορ της διοίκησης περί βοήθειας από τον...Ανδρέα Γκιζιώτη.
Νεότερη Παλαιότερη